mako
פרסומת

ישראלי נתפס עם קנאביס בנמל תעופה בדובאי - ונעצר

אזרח ישראלי כבן 30 נחת בדובאי מתאילנד, כטיסת מעבר בדרך לישראל. בנמל התעופה הוא נעצר לאחר שבבדיקה ביטחונית נמצאו בחפציו כמה עשרות גרמים של קנאביס

שמעון איפרגן​
פורסם:
נמל תעופה, דובאי
נמל התעופה בדובאי | צילום: Sorbis, shutterstock
הקישור הועתק

אזרח ישראלי נעצר בשדה התעופה בדובאי שבאיחוד האמירויות כשבמזוודה שלו נמצאו עשרות גרמים של קנאביס. האזרח, כבן 30, נעצר בשבוע שעבר בדובאי לאחר שנחת מתאילנד בטיסת המשך לישראל. השוטרים בשדה התעופה בדובאי עצרו את האיש לאחר שבבדיקה במכונת שיקוף נמצא הקנאביס והוא נלקח לחקירה.

קונסול ישראל בדובאי ואנשי משרד החוץ נמצאים בקשר עם הרשויות בדובאי ועם בני משפחתו של הישראלי ועוקבים אחר ההתפתחויות בעניינו. "היה לו מזל שהוא לא נתפס עם הסמים בתאילנד. שם הוא יכול לשבת שנים ארוכות בכלא", הסביר גורם במשטרה. "הישראלים שמגיעים לדובאי משחקים באש. לא מעט מחביאים סמים במזוודות כדי לחגוג מסיבות רווקים או רווקות ולא מבינים שבאיחוד האמירויות, בדומה לתאילנד, מגלים אפס סובלנות למקרים מהסוג הזה".

במקרה של הישראלי בדובאי ההערכה היא שהוא יישפט, ובמידה וזה יקרה הוא עלול לרצות חודשי מאסר ספורים, זאת מאחר ומדובר בכמות קטנה של סמים. בנוסף הוא צפוי לשלם קנס כבד.

תפרחות קנאביס על משקל
תפרחות קנאביס | צילום: Moha El-Jaw, shutterstock