mako
פרסומת

המרגריטה של סטיב אוסטין

בעבר גברים היו נמנעים מלשתות קוקטיילים כי זה היה משקה שנתפס בעיני רבים כנשי מדי. המין הגברי כבר מבין היום מה הוא פספס במשך כל השנים הללו, וכך גם המתאבק האימתני סטיב אוסטין מרשה לעצמו לספר בתוכנית אירוח על המתכון המיוחד שלו למרגריטה

מערכת BLEND
mako
פורסם:
הקישור הועתק

עוד סיבה טובה לאהוב את אוסטין היא שלמרות תדמיתו הקשוחה (בזירה ומחוצה לה), ובזמן שגברים מסוימים נרתעים מלשתות קוקטייל בפומבי, הוא לא מתבייש לספר שיש לו מתכון משלו למרגריטה. המתאבק התארח לא מזמן בתוכנית האירוח הרשתית, "Hot Ones", בה האורחים נשאלים שאלות בזמן שהם אוכלים כנפיים חריפות (השנה היא 2019, אנחנו לא שואלים שאלות). בזמן שהתארח לפני כשבועיים הוא אוסטין חשף את אהבתו לקוקטיילים חזקים, ושבזמנו הפנוי הוא מכין לעצמו מרגריטה מחוזקת.

כמובן שהוא העניק למשקה את השם "מרגריטת גוגולת שבורה", והוא טוען שעדיף שלא להשתמש בטקילה יוקרתית בשביל לקבל את הטעם הזה שאפשר לקבל מאלכוהול שהוא לא פרימיום. בנוסף, אוסטין סיפר כי מקפיד להשתמש במיץ ליים במתכון שלו ולא תחליפים שקיימים בשוק. "זה הדבר הכי קריטי שברמן יכול ליפול בו", טען סטון קולד, "לרוב כשאני מגיע למסעדה ומזמין קוקטייל, הברמנים משתמשים במי סוכר. זאת הטעות הכי גדולה שברמן לא יודע לעבוד יכול לעשות. זה נוראי להשתמש בזה במרגריטה". 

מרגריטת גולגולת שבורה

המרכיבים:

90 מ"ל טקילה (כ-3 צ'ייסרים)
40 מ"ל טריפל סק (כ-2 צ'ייסרים)
30 מ"ל מיץ לימון (כצ'ייסר)
2-3 טיפות נקטר אגבה (ניתן למצוא ברשתות השיווק השונות)
גראן מרנייה (ליקר תפוזים)

פרסומת

תהליך ההכנה:

1. למזוג את כל המרכיבים לשייקר עם קרח ולערבב.

2. לנגב את שפת הכוס עם פלח לימון ולהניח את הכוס על ערימת מלח (להניח לכמה דק בשביל שיתייבש).

3. למזוג ללואו-בול (כוס נמוכה) את המרכיבים מהשייקר עם קרח חדש.

4. לסגור עם מעט גראן מרנייה.