mako
פרסומת

רד אקסס מציגים: חזרה לשגרה

ממש במקרה (ובסמוך לחזרה לשגרה), צמד המוזיקה האלקטרונית משחרר את האלבום השלישי שלו בסוף השבוע הקרוב, וזו לגמרי סיבה לחגיגה. מזל שהגרזנים גם דאגו למסיבת שחרור הפרויקט, שתשודר לראשונה ביום שבת

מערכת BLEND
mako
פורסם:
צמד הדיג'ייז המצליח
רד אקסס | צילום: בן פלחוב, יחסי ציבור
הקישור הועתק

ביום שישי הקרוב, אחד מצמדי המוזיקה האלקטרונית הישראלי החמים ביותר של השנים האחרונות, רד אקסס, מוציא את האלבום השלישי שלו. דורי סדובניק וניב ארזי לא תכננו לחגוג בצורה הזו את הימים של לפני שחרור האלבום, אבל בהתאם לתקופה, את החודשיים האחרונים הם בילו בעיקר בבית.

במקום סט לייב מול קהל במועדון שירקוד, הם דאגו למסיבת השמעה מיוחדת שתשודר לראשונה בפייסבוק ביום שבת (ותשודר גם כאן ב-mako). חוץ מהלייב שהתקיים ביום העצמאות ושודר בטלוויזיה, זוהי ההופעה הראשונה של הצמד שתנוהל ותקודם על ידם. במהלך השידור שיתקיים במועדון האלפאבית, צפוי הצמד להשמיע גרסאות מיוחדות לשירים מהאלבום.

האירוע הגדול
צילום: מיקה גורוביץ

זה לא הרגיש נכון לצמד, לקיים שידור לייב ברשתות ללא סיבה מיוחדת, אבל לטענתם האלבום החדש זו בדיוק ההזדמנות המרגשת והמתאימה. "דיברנו על זה כמה פעמים, הפעם זה מתיישב לנו בול", שיתף סדובניק את mako.

מבחינת "הגרזנים", האלבום הזה הוא המראה של השנתיים האחרונות שלהם. לפי סדובניק הם רצו ליצור אלבום שיזרום כיחידה אחת ושייצג את כל השנה האחרונה שבה היו בטורים שלא נגמרו עם מסיבות ופסטיבלים. אחת המטרות הנוספות היא יצירת אלבום שיהיה אפשר לנגן בבית או באוטו. את תקופת הבידוד הצמד העביר בעיקר בבישול, ספורט ומוזיקה. לארזי נולדה בת לפני 5 חודשים, כך שהוא קיבל חופשת לידה מעניינת, לטענתו. סדובניק מכנה את הסינטים שבאולפן כ"חיית המחמד שלי".

פרסומת

"הקורונה תפסה אותנו בדיוק בתחילת הקמפיין על האלבום החדש בשבועות האחרונים העלנו הרבה תוכן במסגרת האלבום, להגיד שהקורונה באה בטוב זה קצת קיצוני, הפסדנו הרבה תקלוטים ועבודה", מספר ארזי. "אפשר לראות נקודת אור בזה שיש לנו קמפיין להתעסק בו וזה עוזר לשמור על קשר עם הקהל בצורה יצירתית. סדובניק מוסיף: "קשה לדעת אם זה לטובה או לא, אבל באופן כללי יש צדדים חיוביים להכל. הקורונה באה וזו הזדמנות מעולה לעצור רגע ולנשום".

אז קחו אוויר, כי ביום שבת השידור יחל ב-20:00 עם ג'וש צ'יון הישר מסן פרנסיסקו, ב-22:00 יתכבדו ויעלו חתני השמחה רד אקסס, ואחריהם ב-1 בלילה Manfredas.