פאלומה: המשקה הלאומי של מקסיקו
פאלומה, סוד שהחברים שחזרו ממקסיקו כנראה הסתירו מכם בשביל לא הפוך אותו לנפוץ מדי בארץ. זה רק נשמע כמו איזה פרח אבל למעשה מדובר במשקה מרענן לקיץ על בסיס אשכוליות

במשך שנים מרגריטה נחשבה למשקה הלאומי של מקסיקו, אבל זה רק בעיני אנשים שלא היו במקסיקו. ישנו משקה אחד פופולרי אפילו יותר מהקוקטייל הקפוא והמפורסם, תכירו את פאלומה. גם הוא, כמובן, מורכב מטקילה אך שונה במעט מהמרגריטה.
פאלומה לעצלנים
מרכיבים:
50 מ"ל אלטוס פלטה
60 מ"ל מיץ אשכולית אדומה
סודה
תהליך ההכנה:
מוזגים את הטקילה ומיץ האשכוליות לכוס הייבול ומערבבים. סוגרים עם סודה ואפשר לקשט עם פרוסת ליים.

פאלומה למקצוענים
מרכיבים:
60 מ"ל אלטוס פלטה
30 מ"ל מיץ אשכולית אדומה
20 מ"ל מיץ ליים
20 מ"ל סירופ אגבה
סגירת פרייה
תהליך ההכנה:
מוזגים את כל המרכיבים לשייקר (מלבד הפרייה), מנערים חזקים ומסננים לכוס הייבול מלאה בקרח. סוגרים עם הסודה ומקשטים עם פלח אשכולית אדומה וראש נענע.
אבי אזיזוף הינו מנהל המחלקה המקצועית של טמפו