זומבי: הקוקטייל שאסור לכם לשתות
בתקופה האחרונה תל אביב מפוצצת במקומות מסוג טיקי-בר. אחד מהקוקטיילים המוכרים ביותר שמוגשים בברים בסגנון הוא הזומבי, משקה שהומצא בכלל כתרופה להנגאובר של איש עסקים (שהצטער על זה אחר כך) והפך למשקה אהוב ושנוי במחלוקת

אחד מהקוקטייל שביץ' רקח ומוגש עד היום במאות ברים ברחבי העולם הוא "זומבי". על פי האגדה, ממציא הקוקטיילים רקח את המשקה בלייב ללקוח שהיה לפני פגישת עסקים וניסה להתמודד עם הנגאובר. הלקוח חזר לאחר כמה ימים והתלונן שבגלל המשקה הוא הפך לזומבי לכל אורך נסיעת העסקים שלו.
המשקה מורכב משלושה סוגים שונים של רום ובעל אחוז אלכוהול גבוה, אבל הטעם הפירותי והפרשי שלו מסתירים את זה. לאחר שהמשקה נכנס לתפריט של המקומות שלו ובגלל שדאג ללקוחותיו, דון ביץ' החליט לאפשר כל לקוח להזמין עד 2 זומבים בלבד.
אנחנו ממליצים לא להפריז עם המשקה, אה? זאת הוראה מפורשת של הדון.
Zombie
המרכיבים:
30 מ"ל הוואנה קלאב 3
30 מ"ל הוואנה קלאב 7
15 מ"ל מליבו
15 מ"ל מיץ לימון
15 מ"ל מיץ ליים
15 מ"ל ג'ומאקס מנגו
15 מ"ל ג'ומאקס אננס
20 מ"ל סירופ פסיפלורה
אננס ומנגו מיובשים עם גבעול נענע
תהליך ההכנה:
1. מוזגים את כל מרכיבים לתוך שייקר עם קרח.
2. מערבבים חזק ומסננים לכוס זומבי (לא חובה, אפשר גם לכוס שקצת יותר גבוהה מהיי-בול) מלאה בקרח.
3. מקשטים עם אננס ומנגו מיובשים וגבעול נענע.
תיהנו, ובזהירות!
