mako
פרסומת

ספוגית הפלא: הכירו את מסיר האיפור שישנה לכן את החיים

"הביוטי בלנדר החדש", מגדירים אותו האתרים השונים, תוך השוואה למהפכה שחוללו ספוגיות האיפור באופן בו אנחנו מתאפרות. הפד הרב- פעמי הזה מתכוון לעשות את אותו הדבר, רק עם האופן בו אנחנו מסירות איפור. איך? בעזרת קצת מים ולא יותר

יובל פגי
יובל פגי
mako
פורסם:
פייס היילו
צילום מסך מתוך אינסטגרם - Face Halo | צילום: מתוך instagram
הקישור הועתק

פרידות הן תמיד דבר עגום, וכמו הרבה דברים בחיים - גם איפור הוא עניין הרבה יותר חיובי בדרך פנימה מאשר בדרך החוצה. במילים פשוטות: להתאפר זה כיף (לרובנו), להסיר איפור זה מלוכלך, שמנוני ומבאס (לכולנו). ובכל זאת, האחד לא יכול להתקיים בלי השני. המודעות הברורה לאנרגיה הנדרשת מנשים במסגרת הטקס היומי והמעיק הזה היא כנראה מה שעומד מאחורי "פייס היילו", מסיר האיפור החדשני, וצהלות האושר של הביוטריות ברשת סביבו.

"מהפכה!", מכריזות הכותרות. "חוקי המשחק משתנים!", קובעים האתרים ומשווים את בשורת המוצר החדש להמצאת הביוטי-בלנדר. אם האחרון טרף את הקלפים בכל הנוגע לאופן בו אנחנו מורחות איפור, ה"פייס היילו" עומד לעשות את אותו הדבר בכל הנוגע לאופן בו אנחנו מסירות אותו, טוענים הדיווחים הנלהבים.

מדובר, למעשה, בפד רב-פעמי להסרת איפור. כן, כמו הצמר גפן הישן והטוב, רק יותר ידידותי לסביבה. אבל העניין האמיתי טמון בעובדה שה"פייס היילו" לא דורש מסיר איפור, מי פנים, מים מיסלריים או כל חומר שמנוני אחר - רק קצת מים. סיבי הבד שלו דקיקים כל כך (פי מאה משיער אדם, מציינים הדיווחים) שביכולתם "להרים" את האיפור והלכלוך מהעור ואז ללכוד אותו בתוך הפד מבלי שיחזור אל הפנים בהמשך השימוש.

סקפטיות? גם אנחנו, וגם עורכות האתרים הבינלאומיים היו. ואז הן ניסו בעצמן: "זה הסיר כל זכר של מייק-אפ ומסקרה בחצי דקה, בלי שאצטרך לשפשף כמו שאני עושה בדרך כלל, והותיר את העור שלי נקי ורך מאי פעם", מספרת נסיינית האתר Refinery29. החיסרון היחיד, היא אומרת, הוא העובדה שבתום השימוש יש לרחוץ את הפד במים חמים וסבון, או פשוט להשליך אותו למכונת הכביסה - שם הוא יכול לבלות עד 200 פעמים בימי חייו. בהתחשב בעובדה שחבילה מכילה שלושה פדים ועולה 22 דולר (כ-70 שקלים), בהחלט נראה שמדובר במשוכה שעם כל העצלנות, בהחלט ניתן להתרגל אליה.

פרסומת