mako
פרסומת

אנדי רם ומקס מירני עלו לחצי גמר האינדיאן וולס

האלוף המכהן ובן-זוגו גברו על מארי והאצ'ינס 4:6 ו-6:7. המשוכה הבאה: האחים בראיין. בנגקוק: אוקון גבר על בק המדורג 86 בעולם. סאנרייז: סלע פרש

שי אלון
מערכת ONE
פורסם:
הקישור הועתק
אנדי רם באינדיאן ווילס
בדרך הנכונה לשמור על התואר. רם | צילום: getty images

אנדי רם, אלוף האינדיאן וולס 2008, עשה הלילה צעד נוסף לכיוון ההגנה על התואר כשניצח ביחד עם מקס מירני ברבע הגמר את הצמד הבריטי, אנדי מארי ורוס האצ'ינס 4:6 ו-6:7.

רם ומירני זכו ב-2008 ביחד בטורניר וינה. למירני זהו חצי גמר שישי רצוף באינדיאן וולס . רם ינסה להגיע לגמר בפעם השלישית ברציפות לאחר שהיה פיינליסט ביחד עם ארליך ב-2007 וכאמור אלוף ב-2008.

במערכה הראשונה הספיקה שבירה אחת של מירני ורם בדרך לזכייה במערכה. במערכה השנייה שבר כל צמד פעם אחת, אך רם ומירני ניצחו בשובר השוויון 4:7 תוך שעה ו-27 דקות.

בחצי הגמר יחכו האחים בראיין, שניצחו במשחק האחרון של הלילה את הפולנים מרסין מטקובסקי ומריוז פירסטנברג 2:6 ו-6:7. רם ומירני יתחלקו ב-54,000 דולרים על הישגם עד כה.

בנגקוק: אוקון ניצח את המדורג 86 בעולם

הישג גדול מאוד הבוקר לנועם אוקון. הישראלי שהתדרדר בשנה האחרונה למקום ה-393 בעולם, הוכיח כי הוא בדרך הבטוחה בחזרה למעלה, כשניצח את המדורג ראשון בצ'לנג'ר בנגקוק, אנדראס בק הגרמני , 4:6 ו-2:6.

עבור אוקון זהו נצחון שישי רצוף, לאחר שעבר שלושה סיבובי מוקדמות לפני ההגרלה הראשית לטורניר המחלק 50,000 דולרים. אוקון צבר עבור הניצחון 27 נקודות ו-2,510 דולרים .

בחצי הגמר יפגוש אוקון את המנצח בין פאבלו לורנצ'י מאיליה לדני אודמצ'וק נתאילנד. אוקון יטפס לסביבות המקום ה-350 בעולם, בדירוג הבא.

דודי סלע פרש מצ'לנג'ר סאנרייז

דודי סלע 3
נפצעתי ולכן אפרוש. דודי סלע | צילום: עודד קרני, mako

דודי סלע, פרש הלילה עקב פציעה בקרסול ממשחק שמינית הגמר שלו בצא'לנג'ר סאנרייז, מול הצרפתי ארנו קלמנט. בפיגור של 5:0 במערכה הראשונה, סלע לא יכל יותר לקרסולו הכואב ובחר לפרוש.
סלע עלה לסיבוב השני כשעבר, גם כן אתמול, את חוזה אקאסוסו מארגנטינה שפרש בפיגור 6:4, 3:6 ו-0:1. דודי ינסה להתאושש לקראת טורניר מיאמי שיחל בשבוע הבא.
שחר פאר תתמודדהערב ב-20:00, בחצי גמר הזוגות. פאר ושותפתה בטורניר ג'יסל דולקו מארגנטינה ישחקו מול נוריה לגוסטרה ויואס ומארי חוזה מארטינז סאנצ'ז מספרד. רם ומירני יעלו על אותו מגרש מרכזי, כמשחק אחרון, לפנות בוקר.