GAC חוזר לישראל: 4 דגמים בדרך
אחרי ה-GE3 ששווק כאן באופן מוגבל עקב היעדר תקינה אירופאית המותג הסיני חוזר לישראל עם 4 דגמים מודרניים ויש גם שיא חדש לאחריות על הרכב



מותג GAC השייך לקבוצת GAIG (Guangzhou Automobile Industry Group) הוא מותג רכב נוסף בבעלות המדינה, שבנוסף למותגי הרכב שלו גם מייצר כיום לשוק הסיני דגמי הונדה וטויוטה ובעבר גם דגמי מיצובישי, איסוזו ופיג`ו. את צעדיו הראשונים מחוץ לסין עשה לפני כ-5 שנים, אז החל שיווק מוגבל בישראל (ללא תקינה אירופאית, או אמריקאית/קנדית) עם דגם חשמלי מלא בשם GE3 שהיה מבוסס על דגם בנזין בשם GS3.
המותג ששווק דרך אוריון מוביליטי (מבית יוניון מוטורס, יבואנית טויוטה) עזב את ישראל לאחר כשנה בלבד, כאשר כבר אז הובטח שיחזור ארצה וכעת הוא עושה עליה מחדש, כש"אוריון מוביליטי" תחזור לחיים חדשים, ולא תחת גיאו מוביליטי (גם היא בבעלות יוניון מוטורס) המשווקת את דגמי ג`ילי וזיקר. GAC ישראל תחל בשיווק תת המותג AION ברבעון השלישי של השנה ומבטיחה לשווק 4 דגמים חדשים ומודרניים יותר עם אחריות מלאה על הרכב למשך 8 שנים, ובכך עקפה את MG שמציעה 7 שנות אחריות על דגמיה ההיברידיים והחשמליים. אם כך, אלו דגמים צפויים להגיע?
לא רוצים לפספס שום דבר? הצטרפו לאלפי החברים שלנו בערוץ ה-WhatsApp הרשמי ותקבלו גם אתם את כל העדכונים, החדשות והמבחנים לפני כולם, וגם תוכן ייחודי! לחצו על הלינק >>> ערוץ "עולם הרכב" ב-WhatsApp ואל תשכחו גם ללחוץ על הפעמון!
