mako
פרסומת

בישראל: הונדה סיוויק החדשה, גם בגרסת סדאן

גרסת הסיוויק החדשה צורפה להאצ'בק הנמכרת כבר מס' חודשים

פורסם:
הקישור הועתק
sportFive741849
צילום: ספורט 5

לפני מספר חודשים השיקה הונדה בישראל את הדור החדש של הסיוויק, תחילה בגרסת האצ'בק בלבד. כעת מצטרפת למבחר המקומי גם גרסת הסדאן, הזוכה באופן מסורתי לפופולאריות גדולה יותר בקרב קהל הנהגים המקומי.

גרסת הסדאן שומרת על העיצוב הלא שגרתי של הסיוויק בדור החדש, כשההבדל העיקרי נמצא כמובן בחלק האחורי של המכונית, המוסיף 13 ס"מ לאורך הכללי העומד על 465 ס"מ. תוספת האורך מגדילה משמעותית את תא המטען שנפחו בגרסת הסדאן 519 ליטרים


הדור החדש של הסיוויק בישר את כניסתה של הונדה באופן רשמי לעידן הטורבו, עם מנועי 1.0 ליטר ו-1.5 ליטר מוגדשים בהספקים של 129 ו-182 כ"ס בהתאמה. מנועים אלו מוצעים בגרסת ההאצ'בק, אך למרבה הפלא הסיוויק סדאן תוצע בישראל בגרסתה הבסיסית עם מנוע 1.6 ליטר אטמוספרי במקום מנוע ה-1.0 ליטר טורבו. הסיבה נעוצה בעובדה כי הונדה לא מייצרת את כלל את סיוויק סדאן עם מנוע הטורבו הקטן, גם בגרסה המיועדת לארה"ב.

(צילום: יחצ)
(צילום: יחצ) | צילום: ספורט 5