צפו: הסלובניות לא לחצו יד לשחקניות ישראל
אירוע מכוער בסיום הפסד הנבחרת 3:0 במוקדמות אליפות אירופה


נבחרת הנשים של ישראל הפסידה הערב 3:0 (25:18, 25:17, 25:15) לנבחרת סלובניה החזקה במסגרת מוקדמות אליפות אירופה במשחק שנערך בצפון מקדוניה, שם נאלצת הנבחרת לארח את המשחקים בעקבות המצב. באקט לא ספורטיבי, שחקניות נבחרת סלובניה לא לחצו כנהוג את ידי שחקניות נבחרת ישראל בתחילת המשחק ובסיומו, ולאחר מכן המשלחת הישראלית הגישה תלונה למשקיף המשחק שרשם זאת בדוח.
במשחק עצמו יתרונה של סלובניה היה לאורך כל שלוש המערכות למרות שהנבחרת שלנו ניסתה ונתנה את הכל, בשורות הנבחרת הצטיינה ולרי גמנוביץ` עם 13 נקודות. אחרי שלושה משחקים, לנבחרת שלנו ניצחון ושני הפסדים בבית המשולש עם אסטוניה וסלובניה.
הקפטנית גלית דבש אמרה בסיום המשחק: "תמיד לא קל להפסיד, אבל נבחרת סלובניה היא נבחרת מאוד חזקה. היו רגעים במשחק שהראינו משחק טוב שלנו. לעומת שנה שעברה יש שיפור בסרב קבלה שלנו, בהתקפה ובבלוק, הפסדנו בנקודות קטנות, כדור לפה או כדור לשם היה אולי משנה את המומנטום, אבל זה מה שהיה והפסדנו להם. אנחנו עם הראש קדימה, לקראת יום שבת, ולגבי העניין שהן לא לחצו לנו את היד, פשוט אין לי תגובה. זה שלהן. אני רק רוצה לאחל שכל החטופים יחזרו במהרה, ושנחזור לשגרה בישראל".
ישראל תצטרך לנצח את נבחרת אסטוניה במשחק הבא במוקדמות הבית ביום שבת בערב (21:00 שעון ישראל) ולקוות להתברג כאחת מבין 5 הסגניות הטובות ביותר (מתוך 7 הבתים) כדי להעפיל לאליפות אירופה.
צפו בתקציר המשחק בנגן למטה ובאירוע המכוער של הסלובניות בנגן למעלה >>