mako
פרסומת

קלאסיקו: מכבי ת"א מול מטה אשר בגמר הגביע

כדורעף: 0:3 גדול לצהובים על מנשה/חדרה/עמק חפר. הדאבליסטית תנסה להגן על התואר אחרי שדרסה 0:3 את הפועל ירושלים

פורסם:
הקישור הועתק
קלאסיקו בגמר גביע המדינה (דייויד סילברמן, איגוד הכדורעף)
קלאסיקו בגמר גביע המדינה (דייויד סילברמן, איגוד הכדורעף) | צילום: ספורט 5

תשמור על התואר? (דייויד סילברמן, איגוד הכדורעף)
תשמור על התואר? (דייויד סילברמן, איגוד הכדורעף) | צילום: ספורט 5

הפועל מטה אשר/עכו ומכבי תל אביב ייפגשו בגמר גביע המדינה. כך נקבע היום (חמישי) אחרי ששתי הפייבוריטיות של חצאי הגמר לא התקשו יותר מדי בהצגה הכפולה במטרווסט רעננה. הדאבליסטית מהצפון הביסה 0:3 את הפועל ירושלים, הצהובים דרסו 0:3 על מנשה/חדרה עמק חפר והגמר הגדול ייערך ב-8 במרץ.

הפועל מטה אשר/עכו – הפועל ירושלים 0:3 (16:25, 14:25, 12:25)
למרות פתיחה טובה של הפועל ירושלים ושני אייסים של ליאור לוק בפתיחת המערכה הראשונה, הפועל מטה אשר/עכו העלתה הילוך וסיימה את המערכה הראשונה עם 4 אייסים ושלושה קיל בלוקים. בהמשך פתחה את המערכה השנייה עם ריצת 0:6 ממנה ירושלים לא חזרה והקבוצה של נעם כץ הבטיחה את מקומה בגמר גביע המדינה 2017 כשהמטרה, גביע עשירי במספר.

"היה משחק חד צדדי", סיכם המאמן נעם כץ והוסיף: "אני שמח שלא הסתבכנו מצד אחד וגם שהצעירים שלנו שיחקו וצברו ניסיון. אנחנו שמחים להיות בגמר"

מאמן הפועל ירושלים סיימון כץ: "ניסינו לתקוף את מטה אשר/עכו בנקודות החולשה שלהם אבל הפרשי הרמות גבוהים. אם תהיה המשכיות וכל הגורמים יתמכו בנו בהמשך, כמו שעיריית ירושלים תומכת בנו ותמשיך, תהיה לנו בעתיד קבוצה שתוכל להתמודד ברמות הגבוהות".

חוזרת לגמר אחרי 4 שנים (דייויד סילברמן, איגוד הכדורעף)
חוזרת לגמר אחרי 4 שנים (דייויד סילברמן, איגוד הכדורעף) | צילום: ספורט 5
מכבי תל אביב – מנשה/חדרה/עמק חפר 0:3 (22:25, 11:25, 20:25)

זוהר בר נצר






זוהר בר נצר