mako
פרסומת

תחזור לצ'מפיונס? 0:2 לסוסיאדד על ראיו

הבאסקים פתחו הפרש של 4 נקודות מהמקום החמישי. אימנול אגירצ'ה הבקיע צמד מהיר בדקות ה-6 וה-14

פורסם:
הקישור הועתק
mako
אגירצ'ה. יצטרף לליגה של הגדולים? (gettyimages)

בכל שנה, קבוצה אחרת בספרד עושה ביקור פתע בליגת האלופות. בטיס, מאיורקה, ויאריאל ומלאגה השנה תופסות חלק ברשימה המכובדת, אבל גם ריאל סוסיאדד עשתה גיחה לצ'מפיונס בעונת 2003/4. הקבוצה הבאסקית התקרבה להופעה נוספת במפעל היום (ראשון), עם 0:2 בחוץ על ראיו ואייקאנו.

הניצחון קבע שסוסיאדד התבססה במקום הרביעי שמוביל למוקדמות ליגת האלופות, עם יתרון של 4 נקודות על פני מלאגה השנייה. מדובר במשחק ה-13 ברציפות ללא הפסד עבור השחקנים של פיליפ מונטנייה, מאז ה-4:3 לריאל מדריד, ועושה רושם שיהיה קשה לקחת מהם את הכרטיס היוקרתי.

הכוכב של סוסיאדד אצל ראיו היה החלוץ אימנול אגירצ'ה, שכבש צמד מהיר במיוחד. בדקה ה-6 הוא השלים התקפה נהדרת של הכחולים לבנים, כשדחק מקרוב את המסירה של אלברטו דה לה בייה. כשהשעון הראה 14 זה כבר היה 0:2, כאשר הפעם צ'אבי פרייטו בישל. פאקו חמס, מאמן ראיו, הגיב עם חילוף כיפול בדקה ה-16, אבל הצליח רק לעצור את הסחף ולא יותר מזה.

המחזור ימשיך הערב עם הקבוצות הגדולות. ב-18:00 אתלטיקו מדריד תארח את גרנאדה בוויסנטה קלדרון, לפני שברצלונה תתארח אצל סראגוסה בשעה 20:00 וריאל מדריד תגיע למשחק החוץ מול אתלטיק בילבאו (22:00).