mako
פרסומת

0:3 לאתלטיקו על סביליה, סולומון לא שותף

גריזמן עם שער 200 בליגה. 0:4 לוויאריאל על ראיו ללא הישראלי

פורסם:
(Photo by JOSE JORDAN/AFP via Getty Images)
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
(Photo by JOSE JORDAN/AFP via Getty Images)
(Photo by JOSE JORDAN/AFP via Getty Images) | צילום: ספורט 5

המחזור ה-11 בליגה הספרדית נמשך היום (שבת), כשבמוקד מנור סולומון לא קיבל דקות במשחק של ויאריאל, שהביסה 0:4 את ראיו וייאקנו.

ויאריאל - ראיו וייאקנו 0:4
על אף שלושת הבישולים במשחק הגביע, הישראלי לא זכה לקרדיט ממאמנו וצפה בחבריו מביסים בחגיגת שערים נפלאה. ג`רארד מורנו פתח את המופע עם מהלך יפה בדרך לשער הראשון, ובדקה ה-56 אלברטו מוליירו שיגר בעיטה יפה מסף הרחבה לפינת השער במה שהפך לשער השני. 

שתי דקות בלבד לאחר מכן גם סנטי קומסנה כבש ועל אקורד הסיום היה אחראי איוזה פרס, שקבע את תוצאת המשחק. ויאריאל עלתה לפחות זמנית למקום השני עם 23 נקודות, בזמן שראיו נעצרה לאחר שלושה נצחונות רצופים ונותרה עם 14 נקודותיה במרכז הטבלה.

אתלטיקו מדריד - סביליה 0:3
ניצחון ליגה שלישי רצוף לקבוצה מהבירה. חוליאן אלברס כבש ראשון בפנדל (64), טיאגו אלמדה הכפיל (77) ואנטואן גריזמן שעלה מהספסל חתם עם ה-200 שלו בליגה. הקולצ`ונרוס נורו במקום הרביעי ונצמדו לברצלונה עם 22 נקודות, כשהקטלונים עם משחק חסר.

 

 

ריאל סוסיאדד - אתלטיק בילבאו 2:3