תופס כותרות: העלייה המטאורית של ואלוורדה
ה"אס" מפרגן: כך הפך בן ה-21 לשחקן מפתח בריאל מדריד

כשהיא עדיין נושאת עימה את תחושת האכזבה מהתיקו 2:2 עם פאריס סאן ז'רמן בליגת האלופות, ריאל מדריד תחזור לליגה מחר (שבת) כשתתארח ב-14:00 אצל אלאבס. הבלאנקוס ינסו לנצח ולעלות, לפחות ל-24 שעות, למקום הראשון (עד משחק החוץ של ברצלונה בוואנדה מטרופוליטנו נגד היריבה העירונית, אתלטיקו). אדן הזאר יחמיץ את המשחק, בשל הפציעה בקרסול שספג במשחק נגד פ.ס.ז'.
מי שתופס לא מעט כותרות לקראת המשחק, הוא פדריקו ואלוורדה. הקשר בן ה-21, שהיה מהטובים בשורות ריאל נגד אלופת צרפת ביום שלישי האחרון, זכה לכתבת פרופיל מחמיאה ב"אס" הספרדי תחת הכותרת: "הציפור הקטנה (הכינוי שלו) עפה כמו נשר".
בכתבה ציינו את העלייה המטאורית של הקשר, שרק לפני חודשיים לא היה חלק מהרוטציה של זינדין זידאן, אבל בשבועות האחרונים הפך לשחקן הכרחי, ואף הוציא מההרכב את לוקה מודריץ' - להזכירכם, זוכה הבלון ד'אור לשנת 2018. ע"פ ה"אס", זיזו ביטא רצון נואש לחזק את מרכז השדה, בעיקר סביב האפשרות להחתים בקבוצה את פול פוגבה.