mako
פרסומת

מוכנה לריאל: 0:5 קליל לאתלטיקו בלאס פלמאס

צמד לקווין גאמיירו (2, 18) לפני חצי גמר האלופות, סאול (17), תומאס (72) וטורס (91) הוסיפו. לבאנטה חזרה לליגה הראשונה אחרי עונה אחת בלבד בזכות 0:1 על אוביידו

פורסם:
הקישור הועתק
צמד לפני הדרבי. גאמיירו (Getty)
צמד לפני הדרבי. גאמיירו (Getty) | צילום: ספורט 5

ישמחו גם בחצי הגמר? (Getty)
ישמחו גם בחצי הגמר? (Getty) | צילום: ספורט 5

אתלטיקו מדריד נראית מוכנה לקרב הראשון מול ריאל מדריד בחצי גמר ליגת האלופות בשלישי. הקולצ'ונרוס שמרו הערב (שבת) בקלילות על המקום השלישי בטבלה אחרי שהביסו בחוץ 0:5 את לאס פלמאס, והעלו את מאזנם ל-71 נקודות, שלושה מחזורים לסיום העונה. מי שהבטיחה היום את חזרתה לליגה הראשונה בספרד היא לבאנטה, שגברה 0:1 על אוביידו ותשוב לליגה הבכירה אחרי עונה אחת בליגת המשנה.

לאס פלמאס - אתלטיקו מדריד 5:0

הקולצ'ונרוס התאוששו מההפסד לויאריאל באמצע השבוע והתפוצצו על הקבוצה מהאיים הקנריים, שכבר איבדה עניין בליגה. קווין גמיירו פתח את החגיגה כבר בדקה השלישית של המשחק אחרי שהגיע ראשון לכדור רוחב טוב של סאול ושלח את הכדור מקרוב לרשת. 15 דקות מאוחר יותר, סאול עבר לתפקיד הכובש כשקלט הרמה מקוקה ונגח היישר לרשת של חאבי ואראס, 0:2 לאתלטיקו מדריד.

החניכים של דייגו סימאונה לא עצרו שם, וכעבור דקה אחת בלבד כבר עלו ל-0:3 בדקה ה-18. שוב היה זה קווין גאמיירו שכבש, הפעם הוא קיבל את המסירה מניקולאס גאייטן, ברח מהשוער שלו ושלח פצצה לרשת העליונה, 0:3 בהפסקה. בדקה ה-65 הצהובים נותרו ב-10 שחקנים אחרי שקווין פרינס בואטנג ראה את הצהוב השני.

תומאס פארטי
פרננדו טורס




אחרי עונה אחת: לבאנטה חזרה לליגה הבכירה



חגיגות העלייה של לבאנטה: