mako
פרסומת

עיר שוויונית: 1:1 בין בטיס לסביליה

לופטגי שמר על הרצף ללא הפסד. ויאריאל חזרה לנצח

פורסם:
הקישור הועתק
sportFive1064567
צילום: ספורט 5

עם כל הכבוד למאבק האליפות בין אתלטיקו מדריד וריאל מדריד, המשחק המרכזי של המחזור ה-17 בליגה הספרדית יפגיש הערב (שבת) את בטיס וסביליה, לדרבי החם של אנדלוסיה, בצל הידיעה על מכת נדבקים במועדון הירוק - המשחק הסתיים בתיקו 1:1. במשחק שפתח את המחזור, ויאריאל גברה 1:2 על לבאנטה ועלתה לפחות זמנית למקום הרביעי.

בטיס - סביליה 1:1
ז'ולן לופטגי ספר חמישה משחקים ללא הפסד בליגה הספרדית, אבל החמיץ הזדמנות לניצחון. סוסו העלה את האורחת האנדלוסית ליתרון בדקה ה-48, אבל סרחיו קנאלס בפנדל הצליח להשוות שלוש דקות מאוחר יותר בפנדל. סביליה נשארת במקום שמוביל לליגה האירופית, שתי נקודות מעל ברצלונה. בטיס במקום התשיעי, רחוקה חמש נקודות מהקו האדום, ולא הפסידה למרות מכת הנדבקים אצלה.

ויאריאל - לבאנטה 1:2

17 דקות לסיום לבאנטה הצליחה לצמק אחרי הוצאת חוץ. הכדור הגיע לנמניה רדויה באגף הימני והסרבי הגביה בנגיעה לרחבה - סרחיו לאון, שנכנס רק 3 דקות קודם לכן, המשיך בנגיחה פנימה ולא הותיר סיכוי לסרחיו אסנחו, בדרך לשער הבכורה שלו העונה. מורנו עוד יכול היה לסיים את המשחק עם צמד אבל בעט כדור חזק לקורה. ויאריאל מנצחת בסיום ועולה לפחות זמנית למקום הרביעי בטבלה. לבאנטה נשארה במרכז הטבלה.