mako
פרסומת

ברצלונה מול אתלטיקו. אינייסטה על הספסל

גומלין חצי גמר הגביע ב-22:00: גם בוסקטס חזר לסגל. טורס פותח מנגד

פורסם:
הקישור הועתק
שחקני אתלטיקו בקאמפ נואו
שחקני אתלטיקו בקאמפ נואו | צילום: ספורט 5

עם יתרון 1:2 מהמשחק הראשון בויסנטה קלדרון, ברצלונה תחזור הערב (שלישי, 22:00) לביתה בקאמפ נואו ותתמודד מול אתלטיקו מדריד על הכרטיס לגמר גביע המלך הספרדי. שתי הקבוצות יגיעו למשחק אחרי ניצחונות, אחרי שהקאטלונים גברו 0:3 על אתלטיק בילבאו והקולצ'ונרוס 0:2 על לגאנס.

"שאף אחד לא יחשוב שזה נגמר", הצהיר לואיס אנריקה לקראת המפגש. "למשחק הזה יש חשיבות גבוהה עבור האוהדים בגלל כל ההדים שמסביב. בסופו של דבר, המטרה שלנו היא לזכות בכל התארים ובשביל לעשות את זה צריך לנצח גם בגביע".

הספרדי התייחס לרחשים סביב היחסים עם מסי, אחרי שהפרעוש הוחלף ב-0:3 מול בילבאו לראשונה מזה 3 שנים: "אני לא מסתיר ממנו כלום, זה יהיה מגוחך אם אני לא אדבר איתו. אני מדבר איתו גם על דברים חשובים וגם על הבנאליים". אגב, הארגנטינאי צריך להיזהר מאוד מול אתלטיקו, כי במידה ויספוג כרטיס צהוב הוא יחמיץ את הגמר. ג'ורדי אלבה וסמואל אומטיטי במצב דומה.

אינייסטה ובוסקטס. רק על הספסל
אינייסטה ובוסקטס. רק על הספסל | צילום: ספורט 5

הרכב ברצלונה: יספר סילסן, סרג'י רוברטו, ג'רארד פיקה, סמואל אומטיטי, ג'ורדי אלבה, איבן ראקיטיץ', דניס סוארס, אנדרה גומש, ליאו מסי, לואיס סוארס, ארדה טוראן.

הרכב אתלטיקו מדריד: מויה, חואנפראן, דייגו גודין, סטפן סאביץ', פיליפה לואיס, סאול, קוקה, ניקולאס גייטאן, יאניק קראסקו, פרננדו טורס, אנטואן גריזמן.