mako
פרסומת

הכי קשה שיש: הדרג של ישראל בליגת האומות

בעקבות ההצלחה בטורניר הקודם, הנבחרת של אלון חזן תשובץ לליגה הבכירה ותוכל להתמודד מול הנבחרות הגדולות ביותר. עדיין לא ברור האם תהיה לכך השפעה על פלייאוף המונדיאל. ההסבר על המסלול בפנים

פורסם:
הקישור הועתק
mako

mako

הגרלת היורו כבר מאחורינו, ובאירופה כבר מתכוננים להגרלה הבאה. ב-8 בפברואר תתקיים הגרלת ליגת האומות לעונת 2024/25, כאשר כבר עכשיו ידוע שישראל תהיה בדרג הראשון לראשונה מאז הקמת המפעל.

הנבחרות יחולקו לארבעה בתים של ארבע נבחרות, כאשר ישראל תהיה בקבוצת האיכות הרביעית ובכל מקרה תקבל הגרלה קשה בזכות הניקוד הגבוה שצברה בליגת האומות הקודמת. לצורך העניין ישראל עשויה להתברג בבית עם ספרד, פורטוגל וצרפת.

בליגת האומות המורחבת משחקי הבית יתקיימו בין ספטמבר לנובמבר 2024, כאשר שתי הראשונות מכל בית יעלו לרבע הגמר בשיטת נוקאאוט (בית חוץ, במארס). העולות לפיינל פור ישחקו על הגביע במהלך חודש יוני 2025. כך שבאופן תאורטי ישראל תוכל להתמודד על התואר.

חלוקת הדרגים בליגה הראשונה כדלקמן: דרג 1 יכלול את ספרד, קרואטיה, איטליה והולנד. דרג 2: דנמרק, פורטוגל, בלגיה, הונגריה. דרג 3: שווייץ, גרמניה, פולין, צרפת. דרג 4: ישראל, בוסניה, סרביה וסקוטלנד. אף נבחרת לא תוכל לפגוש נבחרת באותו הדרג או מליגה שונה.