mako
פרסומת

דשאן: זה מרתיח. לוכסמבורג הייתה הירואית

בצרפת מעכלים את ה-0:0 המפתיע. פוגבה לא ישחק בבולגריה. וגם: הרצף שנשבר אחרי 103 שנים

פורסם:
הקישור הועתק
sportFive734999
צילום: ספורט 5
שחקני לוכסמבורג חוגגים את התוצאה הטובה בתולדות הנבחרת
שחקני לוכסמבורג חוגגים את התוצאה הטובה בתולדות הנבחרת | צילום: ספורט 5

נבחרת צרפת רשמה אמש (ראשון) את אחת התוצאות המביכות בתולדותיה, 0:0 סנסציוני בבית מול לוכסמבורג, אחת הנבחרות החלשות באירופה ונמושת בית א'. בנוסף, איבדו הטריקולור שתי נקודות, עובדה שאמנם לא הורידה אותם מהמקום הראשון, אבל מאלצת אותם לנצח בשני המחזורים האחרונים כדי להישאר תלויים בעצמם.

המאמן דידייה דשאן היה כעוס: "כמובן שאנחנו יכולים לשחק יותר טוב. לצאת ממשחק עם לפחות 12 מצבים להבקיע ולא לנצל אותם, זה קשה. אני רוצה לברך את לוכסמבורג, היא הייתה הירואית. יצרנו מצבים אבל הייתה חסרה לנו צלילות במשחק. זה מרתיח להחמיץ כל כך הרבה הזדמנויות, אבל אנחנו צריכים לקבל את זה".

דשאן ייאלץ להסתדר ללא פול פוגבה המורחק במשחק החוץ הקשה מול בולגריה ב-7 באוקטובר, כאשר איבוד נקודות נוסף בצירוף ניצחון של שבדיה בבית על לוכסמבורג יקפיץ את הסקנדינבים לראש הבית, מחזור אחד לסיום.

אוליבייה ז'ירו היה מאותם מחמיצנים והוא ניסה להסביר: "היה לנו מזל רע, זה מאוד מתסכל ומאכזב. ניסינו הכל עד לסיום, גם היינו עייפים בחצי השעה האחרונה. לא הרגשתי חד בהתקפה. זה חבל, נצטרך לנצח בשני המשחקים האחרונים. העפלה למונדיאל היא אף פעם לא דבר קל".

פרסומת