mako
פרסומת

ריו פרדיננד הורחק מ-4 משחקים, יחמיץ את ארסנל

בלם מנצ'סטר יונייטד ערער על העונש של 3 משחקים בחוץ והורחק ממשחק נוסף. ההתאחדות: "טענתו נגד ההאשמות היתה קלת דעת". רוביניו יושאל לסנטוס

פורסם:
הקישור הועתק
פרדיננד והשופט. מכה ליונייטד (GettyImages)
פרדיננד והשופט. מכה ליונייטד (GettyImages) | צילום: מערכת ONE

ריו פרדיננד חזר לא מזמן מפציעה ארוכה וכבר ייאלץ לראות ארבעה משחקים מבחוץ לאחר שהורחק על ידי ההתאחדות האנגלית.

פרדיננד יכול היה לצאת עם השעיה לשלושה משחקים בלבד, לאחר שנתן מרפק לקרייג פייגן מהאל בניצחון 0:4, אך בהתאחדות החליטו להוסיף לו משחק לעונש, לאחר שהכחיש את המעשה.

באנגליה מעריכים כי הערעור של היונייטד נעשה גדי שפרדיננד יוכל לשחק בחצי גמר גביע הליגה מול מנצ'סטר סיטי, אבל אלכס פרגוסון התבטא לפני כן כי הוא מקווה שערעורה של הקבוצה יתקבל.

פרגוסון אמר בנושא: "אני חושב שיש לו סיכוי טוב. נתנו לו מכה, קרו כל מיני דברים. הוא רק ניסה לשחרר את עצמו ולצערו היד שלו פגעה בבחור שלידו בצוואר".

אבל הדברים של פרגוסון לא שיכנעו את ועדת המשמעת של ההתאחדות האנגלית. שופט המשחק, סטיב בנט, לא ראה את התקרית בזמן אמת, אבל ציין לאחר מכן כי אם היה רואה, היה מרחיק אותו.

ריו פרדיננד מול אדבאיור. יחמיץ את המפגש הבא מול התותחנים (GettyIma
ריו פרדיננד מול אדבאיור. יחמיץ את המפגש הבא מול התותחנים (GettyImages) | צילום: מערכת ONE

ההחלטה אומרת שפרדיננד יחמיץ את המשחק הקרוב של היונייטד מול ארסנל ביום ראשון הקרוב באצטדיון האמירויות. בנוסף, הבלם בן ה-31 לא ישחק מול פורטסמות', אסטון וילה ואברטון בחודש הבא. הוא יחזור לגמר גביע הליגה מול אסטון וילה. ההתאחדות אמרה בנושא: "הוועדה העצמאית הרגישה כי הטענה של השחקן נגד ההאשמה היתה קלת דעת ולכן היא החליטה להעניש אותו בהשעיה ממשחק נוסף".

רוביניו חוזר לסנטוס


רוברטו מנצ´יני ורוביניו . שוב ביחד (רויטרס)
רוברטו מנצ´יני ורוביניו (רויטרס) | צילום: מערכת ONE

מאמן הקבוצה האנגלית, רוברטו מנצ'יני, התייחס למעברו של רוביניו ואמר: "מדובר בשחקן שצריך לשחק באופן קבוע ואנו מאחלים לו שיצליח בתקופת ההשאלה". כזכור, הצטרף הברזילאי לסיטי בקיץ 2008 והיה להחתמה המשמעותית הראשונה של הקבוצה תחת בעלותו של השייח' מנסור שהוציא על רוביניו 32.5 מיליון פאונד.