"החזירה את הקסם": שבחים בממלכה לליברפול
הרדס כבשו חמישייה מול פרנקפורט והתאוששו מהרצף השלילי: "סלוט מצא איזון"


אחרי ארבעה הפסדים רצופים בכל המסגרות, ליברפול יצא מהתקופה הרעה שלה, עם תצוגת תכלית מול פרנקפורט. המייטי רדס רשמו חמישייה גדולה (1:5), שעזרה להם לנער את הרצף השלילי שהטריד אותם.
באנגליה כמובן לא התעלמו מהתצוגה הזו ובעיקר מהמשמעות שלה להמשך העונה הזו של ליברפול. "החזירה לעצמה את הקסם", כתבו בדיילי מייל הבריטי, כש"אקו" המקומי במרסיסייד היללו: "ארנה סלוט מצא את האיזון המושלם".
מעל כולם עמד כמובן השער החמישי של האדומים, זה של דומיניק סובוסלאי, שהגיע ארבע דקות בלבד אחרי שפלוריאן וירץ בישל שער ראשון בליברפול, לקודי גאקפו. "שער של חמישה כוכבים", כתבו בממלכה. אגב, וירץ הוסיף עוד בישול הערב מול הגרמנים.
קלינטון מוריסון פרשן סקיי ספורט כתב: "המשבר הסתיים. זו היתה הופעה דומיננטית מצד ליברפול. זה משחק שנותן לליברפול ביטחון". על מוחמד סלאח שעלה רק כמחליף: "ליברפול היא לא קבוצה של איש אחד עכשיו, יש לה מספיק אופציות".