mako
פרסומת

עיר אחת, קבוצה אחת: 0:2 לסיטי על יונייטד

לא כוחות: מנצ'סטר סיטי הגיעה לאולד טראפורד כדי להבהיר מי השליטה של העיר, ועשתה זאת ללא מאמץ אמיתי. התכולים גברו 0:2 על יונייטד, משערים של באיי (עצמי) וברנרדו סילבה, והיו יכולים לכבוש עוד, עם קצת יותר דיוק. הופעה אומללה של יונייטד, סולשיאר בדרך החוצה?

פורסם:
הקישור הועתק
(getty)
(getty) | צילום: ספורט 5




וסיטי? איך שרו נטע ברזילי, סטטיק ובן אל? אצלם זה היה "קלאס באפס מאמץ". או כמעט אפס מאמץ. התכולים הוכיחו שבעיר שלהם, הם השליטים הבלעדיים - וכאמור, ביום קצת יותר מדויק היו יכולים לסיים את המשחק עם תוצאה היסטורית. סיטי התאוששה היטב מההפסד המתסכל לקריסטל פאלאס, ומקבלת הצתה מחדש לעונה שלה - כקונטנדרית חזקה ביותר, לצידן של צ'לסי וליברפול הטוענות לכתר.

וכריסטיאנו רונאלדו הוא, כנראה, הדמות המעניינת ביותר. האיש שחזר הביתה יכול לסחוב את יונייטד עד שלב מסוים, אבל גם "סופרמן" מתקשה לעמוד מול קבוצות חזקות באמת. שחקן אחד, טוב ככל שיהיה, לא יכול להחליף קבוצה שלמה - ובשביל שהחיבור המחודש יעבוד באמת, משהו יצטרך לקרות.