mako
פרסומת

1:4 לסיטי, ששמרה על פער 2 נקודות מצ'לסי

התכולים גברו על ברייטון. שלושער לקינג, 2:5 ענק לווטפורד על אברטון אחרי מהפך מדהים עם 4 שערים ב-12 הדקות האחרונות. נקודה ראשונה לניוקאסל בעידן הסעודי

פורסם:
הקישור הועתק
(Getty)
(Getty) | צילום: ספורט 5

סאות'המפטון - ברנלי 2:2
עם 4 נקודות בלבד אחרי תשעה מחזורים, ברנלי מסתמנת כאחת משלוש הקבוצות שנראות כמועמדות הבלעדיות לירידה. האורחת דווקא פתחה טוב ועלתה ליתרון בדקה ה-13 משער של מקסוול קורנה. סאות'המפטון הזכירה למי ששכח עד כמה ההגנה של ברנלי מחוררת, והפכה בזכות בזכות ליברמנטו בדקה ה-41 וברוז'ה בדקה ה-50. שבע דקות לאחר מכן, קורנה השלים צמד, אבל הנקודה הזאת ממש לא תנחם את ברנלי.

לידס - וולבס 1:1
חלוקת נקודות דרמטית, כאשר החבורה של ביילסה אמנם תשמח מהנקודה שהיא חילצה, אבל היא מסובכת חזק בתחתית. האורחת עלתה ליתרון בזכות שער של הי צ'אן הואנג כבר בדקה ה-10, אבל רודריגו מורנו עם פנדל עמוק בתוספת הזמן, השאיר נקודה אחת בבית. לידס רחוקה שלוש נקודות בלבד מהקו האדום.