מאפס למאה: קלופ רוצה לעשות היסטוריה
ללא אליסון, ליברפול תנסה לשמור על הפער מול אברטון

במסיבת העיתונאים,
לא יכול היה להימנע מהתייחסות לשחקנו, וירג'יל ואן דייק, שסיים שני בתואר כדור הזהב, אחרי ליאו מסי: "זו הבחירה ואני מקבל אותה. מסי הוא השחקן הטוב ביותר שראיתי בימי חיי, ולכן זכה בתואר שש פעמים. עם זאת, אני לא זוכר עונה טובה יותר עבור בלם, אי פעם". באשר ליריבה שלו מחר: "הם במצב לא פשוט, ואלה דברים שיכולים לקרות, אבל בסה"כ יש להם קבוצה טובה. הם סובלים מאוד מהפציעה של אנדרה גומש".
כמו כן, הוא התייחס גם למצבו המעורער של המנג'ר היריב, מרקו סילבה: "החיים כמאמן הם תמיד קשים. הדבר האחרון שהוא צריך עכשיו זה את הסימפטיה שלי. עם זאת, הקבוצה שלו עמדה מצוין נגד לסטר והיתה מאוד קרובה לנצח".
בצד השני, אצל אברטון תיאו וולקוט כשיר, וצפוי להיות בסגל לקראת המשחק אחרי פציעה. גם שיימוס קולמן חזר לאימונים, אך עדיין לא בכשירות מספקת כדי לשחק מול ליברפול.
באשר למשחק, אמר המנג'ר,
: "זה משחק נהדר, כמובן שהיינו מעדיפים לשחק אצלנו, אבל בכל מקרה זה יהיה משחק גדול. כמובן שיהיהי משחק מאוד קשה, כמו לכל יריב שמגיע לאנפילד. לא ניצחנו 20 שנה שם, וזו הזדמנות מצוינת עבורנו להשיג ניצחון סוף סוף".