mako
פרסומת

חזרה מהקבר: 2:3 אדיר ליונייטד על ניוקאסל

מאטה, מרסיאל וסאנצ'ס (90) הפכו. מוריניו נושם לרווחה?

פורסם:
הקישור הועתק
sportFive866979
צילום: ספורט 5

קשה להאמין שזה מה שישנה את העונה של מנצ'סטר יונייטד לחלוטין, אבל ז'וזה מוריניו יכול לחלום. השדים האדומים ניצחו הערב (שבת) 2:3 את ניוקאסל אחרי שפיגרו 2:0 כבר בתום 10 דקות ואולי הצילו, לפחות לעת עתה, את הראש של המאמן שלהם.

כשמעמדו כל כך מעורער והדיווחים טוענים לפיטוריו בכל מקרה עוד השבוע, הפתיחה הייתה הדבר הכי גרוע שיכול היה לקרות למוריניו. בהתקפה הראשונה במשחק, איוסה פרס שלח את קנדי קדימה, החלוץ הסתדר בקלות עם אשלי יאנג וירה לפינה הרחוקה, 0:1 לניוקאסל, אולד טראפורד בהלם.

שלוש דקות חלפו וההגנה של יונייטד קרסה שוב. יושימורו מוטו קיבל כדור במרכז הרחבה, הסתובב באין מפריע ובעט לאמצע השער, דה חאה היה צריך לעשות יותר אבל הוציא כדור שני מהרשת. ברשתות כבר בישרו על לכתו הקרבה ובאה של מוריניו.

הרושם הרע מיונייטד לא השתנה עד למחצית. אמנם ההגנה התייצבה קצת, אבל ההתקפה הייתה חסרת מעוף והתקשתה להגיע למצבים. כשהיא בכל זאת הגיעה אליהם, מרקוס רשפורד קיבל הגבהה מושלמת מרומלו לוקאקו ונגח ברשלנות החוצה. קריאות הבוז ליוו את השחקנים ואת מוריניו בירידה למחצית, פיגור 2:0 משפיל לקבוצה שעדיין לא ניצחה העונה.