קלופ: "נתנו להם לנצח, הם רצו את זה יותר"
מאמן ליברפול התאכזב מה-4:3 לבורנמות': "לא הדרך הכי נעימה ללמוד"
פורסם:


ליברפול כבר הייתה בדרך הבטוחה לניצחון שלישי ושמירת פער הנקודה מהמוליכה צ'לסי, אלא שהמרסיסייד איבדו יתרון 1:3 שהפך בתוך פחות מ-20 דקות להפסד 4:3 מאכזב מול בורנמות'. מאמן האדומים יורגן קלופ, שטעם אמש (ראשון) טעמו של הפסד לראשונה אחרי 15 משחקים, נשמע מאוד מאוכזב בסיום.
"נתנו להם את המשחק", הודה יורגן קלופ והוסיף: "מגיעות הרבה מחמאות לבורנמות', הם רצו את הניצחון הזה ונתנו הופעה אדירה. אני חושב שהיינו טובים יותר ברוב שלבי המשחק, אבל ברגעים הקריטיים איפשרנו להם לעשות מה שהם רוצים והם ניצלו את זה עם שערים יפים"

מנצ'סטר יונייטד
אברטון

"המיוחד", שספר תיקו שישי העונה ושלישי ברציפות, מרוצה מהיכולת שמפגינים החניכים שלו במשחקים האחרונים: "אני שמח שאנחנו טובים גם במשחקים קשים. זו בהחלט בעיה שאנחנו לא נמצאים במקום בו רצינו להיות בטבלה, אבל אין למיקום שלנו שום קשר ליכולת שאנחנו מציגים".
במחזור הבא תארח מנצ'סטר יונייטד את טוטנהאם למשחק חשוב, כשהתרנגולים נמצאים מקום אחד מעליהם עם 6 נקודות יותר. ליברפול תארח בבית את ווסטהאם, שלא ניצחה כבר שישה משחקים ברציפות.
מצאתם טעות לשון?