ואן ניסטלרוי בירך את וארדי: "אתה מספר 1"
חלוץ לסטר שבר שיא עם שער במשחק 11 ברצף: "זה לא היה במחשבותיי"

"אני מאושר שהשגתי את השער", אמר וארדי עצמו, "אני לוקח כל משחק לגופו, השיא לא היה במחשבותיי כי זה היה משפיע על ההופעה שלי ועל הקבוצה, וזה הדבר האחרון שהייתי רוצה לעשות. אני יכול לחשוב על זה כשאני בבית, אבל ברגע שאני חוצה את הקו הלבן של המגרש, אני מרוכז רק בכדורגל. זה מה שעשיתי ובדיוק מה שאמשיך לעשות".
He's done it!! Congrats @vardy7 on breaking the record! #11inarow pic.twitter.com/wRBb6XjH2b
— jeffrey schlupp (@Jeffrey_Schlupp) נובמבר 28, 2015
גם מאמנו של חלוץ לסטר, קלאודיו ראניירי, שיבח אותו: "ג'יימי קבע את השיא וזה נהדר עבורנו. מדובר בהישג אדיר. לפני חמש שנים הוא שיחק בליגות חובבים, קשה להתבגר כל כך מהר והבחור הפנטסטי הזה הוא לא רק הסקורר שלנו, אבל הוא גם לוחץ ועובד קשה. הוא חשוב לנו".
המנג'ר האיטלקי התייחס לחלוקת הנקודות מול השדים האדומים. "אני מרוצה עם תיקו מול יריבה גדולה כמו יונייטד", אמר ראניירי למרות שקבוצתו כבר הובילה, "לא היה קל להשיג את התוצאה הזו. כמובן שרצינו לנצח, אבל הם קבוצה נהדרת, מאורגנת מאוד ששומרת על הכדור ומניעה אותו. אני שמח מאוד - רצינו לנצח, אבל רצינו גם לסדר לג'יימי את השיא".
אפילו לואי ואן חאל, אחד שלא קל להלהיב אותו, החמיא לווארדי. "זה מדהים ונהדר", אמר המאמן ההולנדי של יונייטד, "השער שהוא הבקיע מדהים גם כן, מכיוון שהוא לא היה קל. אני יכול להגיד שלא היינו מאורגנים, אבל זה גם בגלל שהוא גרם לזה. זה שיא נהדר, לא הרבה שחקנים מסוגלים להבקיע 11 משחקים ברצף".