mako
פרסומת

"מותר לאוהדים לשרוק בוז בהמנון הצ'מפיונס"

פלגריני מגן על הקהל של סיטי. ואן חאל לקראת הדרבי: "יונייטד אנדרדוג"

פורסם:
הקישור הועתק
צפו בניצחון של סיטי על סביליה (gettyimages)
צפו בניצחון של סיטי על סביליה (gettyimages) | צילום: ספורט 5

מגן על הקהל שלו. פלגריני (gettyimages)
מגן על הקהל שלו. פלגריני (gettyimages) | צילום: ספורט 5

אחרי ה-1:2 על סביליה בליגת האלופות, במנצ'סטר סיטי יכולים להתכונן בראש שקט לדרבי מול יונייטד ביום ראשון, אך המשחק מול הספרדים גרר איתו ריקושטים. סגנית אלופת אנגליה תעמוד לדין באופ"א לאחר שבמהלך השמעת המנון הצ'מפיונס לפני פתיחת ההתמודדות המדוברת, נשמעו שריקות בוז מכיוון הקהל בתכלת.

כבר שנים שאוהדי סיטי משמיעים שריקות בזמן השמעת ההמנון, אך הפעם באופ"א החליטו לעשות צעד בעניין. במסיבת העיתונאים לקראת הדרבי, מנואל פלגריני דחה את טענות אופ"א כשאמר שמי ששילם על כרטיס, רשאי להביע את תחושותיו כל עוד עושה זאת עם גבולות. "אם זה נעשה בכבוד, לכל אחד יש זכות להשמיע את דעתו", הוסיף מנג'ר סיטי, "אני באמת לא מבין את ההחלטה להעניש אותנו".

ואן חאל בטוח שסיטי פייבוריטית (gettyimages)
ואן חאל בטוח שסיטי פייבוריטית (gettyimages) | צילום: ספורט 5

לפלגריני יש גם דרבי על הראש ונושא נוסף סביב סיטי שמעסיק את התקשורת היא היחסים של הצ'ילאני עם וינסנט קומפאני. על פי פרסומים בממלכה, מקומו של הקפטן בהרכב מול יונייטד כלל לא מובטח מכיוון שמנג'ר סיטי זועם ששיחק 58 דקות במשחקה של מול בלגיה מול ישראל במוקדמות יורו 2016, בניגוד לדעתו. "אני ממש לא מעניש אותו, הוא חזר מפציעה ארוכה ועליי לבחור את ה-11 הטובים ביותר", טען פלגריני, שהעלה את הבלם מהספסל לשתי דקות בלבד ב-1:5 על בורנמות' במחזור הקודם.

אחרי הרבה זמן, הדרבי של מנצ'סטר הקרוב יהיה קרב על פסגת הפרמיירליג, עם זאת, פלגריני מסרב להתרגש. "זה משחק חשוב מאוד לאוהדים של שתי הקבוצות ולעיר בכלל, אבל אני לא חושב שהוא גורלי במאבק על האליפות", טוען הצ'ילאני. בצד השני, לואי ואן חאל טוען שיונייטד מגיעה כאנדרדוג למשחק: "סיטי הפייבוריטית מכיוון שיש לה יתרון של נקודות וביחס השערים. היה לנו יום אחד פחות להתכונן למשחק לעומתה אחרי המשחק מול צסק"א מוסקבה, אבל נצטרך להתמודד עם זה ולקוות שלנצח".