סיטי הביסה 0:5, צ'לסי חטפה 3:0 משפילד
שלושער לסטרלינג כולל גול משונה מול ברייטון. הבלוז בצרות

שפילד - צ'לסי 0:3
לצ'לסי ורומן אברמוביץ' יש חלומות גדולים לגבי העונה הבאה, אבל מה לגבי זו? הקבוצה של פרנק למפארד הובסה ועלולה למצוא את עצמה במקום החמישי בתום המחזור, אם לסטר ומנצ'סטר יונייטד ינצחו.
המארחת השתלטה על המשחק מוקדם: כבר בדקה ה-18 דייויד מקגולדריק התנפל על הריבאונד שקפה הדף מרגליו של אוליבר מקברני, כדי לקבוע 0:1 למקומיים. בדקה ה-33 היתרון הוכפל: אנדה סטיבנס האירי פרץ באגף השמאלי והגביה לאמצע, מקברני היה שם כדי לנגוח ולקבוע 0:2 לשפילד בהפסקה.
בדקה ה-77 המשחק הפך רשמית לתבוסה: מתפרצת החלה אצל מקגולדריק, ששלח כדור עומק לסאנדר ברג, ברג מסר לאמצע - אנטוניו רודיגר ניסה להרחיק, אבל זה הגיע רק עד החלוץ האירי שהכניע את קפה מקרוב, השלים צמד שהיווה גם את שני השערים הראשונים שלו העונה וקבע 0:3 מדהים לשפילד.
רק כדי לסבר את האוזן: הפעם האחרונה בה שפילד יונייטד ניצחה את צ'לסי התרחשה לפני 23 שנה! זה קרה ב-27 לנובמבר 1993. שחקניו של כריס ויילדר רחוקים בסה"כ שש נקודות מהבלוז, ופתחו מחדש לחלוטין את המאבק על שני כרטיסים לליגת האלופות, ועוד שלושה לליגה האירופית בעונה הבאה. צ'לסי נעצרת אחרי שני הפסדים, סופגת הפסד 11 העונה (הכי הרבה מבין שמונה הראשונות), ותצטרך לשפר את היכולת ומהר - בעוד קצת יותר משבוע מחכות לה מנצ'סטר יונייטד בחצי גמר הגביע, ואח"כ ליברפול במסגרת הליגה.
️ ️
— Sheffield United (@SheffieldUnited) July 11, 2020
️ ️ ️
️ ️ ️ ️
️ ️ pic.twitter.com/f0fQh9MXz6