mako
פרסומת

האנגלי היקר אי פעם: סטרלינג עובר לסיטי

ליברפול תיפרד מהקשר שסירב להאריך את חוזהו ותקבל 49 מיליון ליש"ט

פורסם:
הקישור הועתק
בדרך לאיתיחאד. סטרלינג (gettyimages)
בדרך לאיתיחאד. סטרלינג (gettyimages) | צילום: ספורט 5
בעונה הבאה יחד. סטרלינג וסילבה (gettyimages)
בעונה הבאה יחד. סטרלינג וסילבה (gettyimages) | צילום: ספורט 5

אחת הסאגות המעייפות של הקיץ באנגליה קרובה לסיום. על פי דיווח הערב (ראשון) ב-BBC, ליברפול ומנצ'סטר סיטי הגיעו לסיכום על מכירתו של ראחים סטרלינג תמורת לא פחות מ-49 מיליון ליש"ט. המשמעות: סטרלינג יהפוך לשחקן האנגלי היקר בהיסטוריה.

 כזכור, בימים האחרונים הכוכב הצעיר של האדומים היה מעורב בתקריות משמעת, כשלא הופיע לאימון בטענה שהוא חולה ובהמשך סירב לצאת למחנה האימונים, כל זה כשברקע ההתעניינות בו מצידה של סגנית אלופת אנגליה.

אחרי שהופיע בין שמות 30 השחקנים שבחר ברנדן רוג'רס למסע בתאילנד, מלזיה ואוסטרליה, סטרלינג הוצא ברגע האחרון מהרשימה, זאת ככל הנראה בשל פריצת הדרך במו"מ בין ליברפול לסיטיזנס. התכולים כבר הגישו בעבר שתי הצעות על בן ה-20, אך הן נדחו. כעת, עושה רושם שהמועדונים הגיעו לעמק השווה והאנגלי יהיה הרכש המשמעותי הראשון של מנואל פלגריני הקיץ.

מה רוג'רס יעשה עם הכסף? (gettyimages)
מה רוג'רס יעשה עם הכסף? (gettyimages) | צילום: ספורט 5


גלן ג'ונסון