מוריניו: "יכולים לרוץ לאליפות בשנה הבאה"
מאמן יונייטד בראיון ל'סקיי': "עוברים כאן תהליך, העבודה רחוקה מלהסתיים. תג המחיר מקשה על פוגבה, בעיני הוא הקשר הטוב ביותר בעולם"


עוד עונה מגומגמת עברה על מנ'צסטר יונייטד. במאי 2016 הגיע ז'וזה מוריניו לאולד טראפורד בסערה אחרי פיטורי לואי ואן חאל ויחד איתו הביא גם כוכבים כמו זלאטן איברהימוביץ', פול פוגבה והנריק מקיטריאן במטרה להחזיר את השדים האדומים למקום בו הם רוצים להיות.
אלא שתקוות לחוד, ומציאות לחוד. גם את העונה הנוכחית לא הצליחה יונייטד לסיים בטופ 4 של הפרמייר ליג וכעת, היא נאחזת בתקווה להשיג את הכרטיס לאלופות דרך זכיה בליגה האירופית בגמר שייערך ברביעי הקרוב מול אייאקס.
הבוקר (שישי), התראיין ז'וזה מוריניו לרשת התקשורת הבריטית "סקיי" ודיבר על השאיפות לעתיד: "העונה אנחנו לא קרובים לאליפות, זה נכון. אבל עם עבודה נכונה בחלון ההעברות הקרוב, אנחנו מסוגלים להצליח יותר ואני מאמין שאנחנו יכולים לרוץ לתואר הזה בעונה הבאה".

