בדקה ה-97: יונייטד הפסידה לפולהאם בבית
איובי הימם את אולד טראפורד. אסטון וילה ניצחה 2:4 את נוטינגהאם פורסט


ליגות הן דבר מורכב. העומס שיש במשחקים מול קבוצות טובות שבוע אחרי שבוע יכול להפיל קבוצות, ודווקא משחקים שלא נחשבים לגדולים הם אולי ההבדל בין קבוצות שרושמות עונות גדולות וכאלה שנופלות. בטח בליגה האנגלית, בטח במקרה של מנצ'סטר יונייטד שמעדה עם 2:1 מול פולהאם ושל אסטון וילה שניצחה 2:4 את נוטינגהאם פורסט.
מנצ'סטר יונייטד - פולהאם 2:1
יונייטד עלתה אמנם בלי רסמוס הוילונד הפצוע, אבל זה לא תירוץ. טימותי קסטנייה הרים קרן לקלווין באסי (65) בשער הראשון במשחק, כשיונייטד מיעטה לייצר איומים של ממש באולד טראפורד. הם הראו שהם אולי מסוגלים להפוך לאחת עם השער המאוחר של הארי מגוויר בדקה ה-89, אבל איבדו את זה מיד לאחר מכן משער שובר לב של אלכס איובי (94).
הקבוצה אמנם נראתה טוב יותר לאחרונה אבל צריכה את החלוץ המרכזי שלה, כשגם הבכורה של עומארי פוטסון לא הועילה. השדים עם 44 נקודות, מרחק שלוש מטוטנהאם החמישית, ועם משחק עודף.