mako
פרסומת

אובי מיקל ייעדר מדרא"פ: חושש להמשך הקריירה

מכה לניגריה: קשר הנבחרת וצ'לסי לא רוצה לסכן את ברכו במונדיאל והחליט לפרוש מהסגל. בכך הפך לשחקן הבלוז השלישי שייעדר מהטורניר בוודאות

פורסם:
הקישור הועתק
אובי מיקל. לא יגיע למונדיאל בדרום אפריקה (רויטרס)
אובי מיקל. לא יגיע למונדיאל בדרום אפריקה (רויטרס) | צילום: מערכת ONE

קשרה של נבחרת ניגריה וצ'לסי, ג'ון אובי מיקל, ייעדר באופן סופי ורשמי מהמונדיאל בדרום אפריקה בעקבות החשש ששיתופו במשחקים יגרור החמרה במצבה הרפואי של ברכו המנותחת.

מיקל הופך בכך לשחקן השלישי של צ'לסי שלא ישחק במונדיאל אחרי שמייקל אסיין ומיכאל באלאק סיימו את חלקם בטורניר עוד לפני שהחל, כשגם שיתופו של דידייה דרוגבה מוטל בספק רב.

חברם של אג'ידה, אניימה ואיינוגבה לנבחרת ניגריה החמיץ את שלבי סיום העונה החולפת של צ'לסי בעקבות הפציעה בברכו, שם נותח ועבר תהליך שיקום ארוך.

כאמור, תהליך ההחלמה בעיצומו ובניגריה חשבו שהוא יוכל לקחת חלק בטורניר, לכן זימנו את הקשר בן ה-23 לסגל הסופי, אך הבדיקות הנוספות שערך שללו זאת על הסף.

"ניפינו את מיקל מהסגל למונדיאל אחרי שהוא אמר לנו כי הוא לא רוצה לשים את הקריירה שלו בסיכון וכי ברכו טרם החלימה באופן מלא מהניתוח שעבר", נאמר בהודעה רשמית שהוציא דובר נבחרת ניגריה.

שחקני נבחרת ניגריה בתצלום קבוצתי. ייאלצו להסתדר בלי מספר 10 (רויטר
שחקני נבחרת ניגריה בתצלום קבוצתי. ייאלצו להסתדר בלי מספר 10 (רויטרס) | צילום: מערכת ONE

כעת יאלץ לארס לאגרבק לזמן קשר אחורי חדש, כשככל הנראה יהיה זה אחד מאותם שבעה שחקנים שלא שרדו את הניפוי הסופי.