mako
פרסומת

אליה: שונא את לוסיו על הפגיעה בסטקלנבורג

קשר נבחרת הולנד ויובנטוס יצא להגנת חברו שנפגע בראשו ע"י הברזילאי ב-0:0 בין אינטר לרומא. הבלם: "העיקר שמרטן בסדר". צפו בפגיעה הקשה

פורסם:
הקישור הועתק

זה מה שנקרא אחוות אחים. במחזור האחרון בליגה האיטלקית אינטר ורומא נפרדו ב-0:0, אך סיפור המשחק היתה הפגיעה הקשה של הבלם הברזילאי, לוסיו, בשוערה ההולנדי של רומא, מרטין סטקלנבורג. פגיעה לא מכוונת כמובן.

ההולנדי איבד את הכרתו ופונה לבית חולים, שם אובחן כסובל מזעזוע מוח קל. חברו של השוער לנבחרת, אלג'רו אליה מיובנטוס, החליט שלא לעבור על כך לסדר היום.

"אני שונא את לוסיו על הפגיעה שלו במרטן (סטקלנבורג). הוא היה חייב לראות כרטיס אדום, אני כועס מאוד", אמר אליה.

"זה נורמלי כי הוא שחקן של יובנטוס עכשיו. אני בכל מקרה לא הייתי אומר שום דבר כי אני לא שונא אף אחד", הודה לוסיו בתגובה, "אני לא חושב שזה נכון לדבר על זה בכלל, כי אליה לא היה על המגרש שזה קרה. לא משנה לי למה הוא אמר את הדברים האלו. הדבר היחיד שחשוב הוא כך שסטקלנבורג בסדר".

שוערה של רומא לא סובל מפגיעה קשה, אך ככל הנראה ייעדר מהמשחק הקרוב סיינה.

סיימון קיאר בודק את מרטן סטקלנבורג (GettyImages)
סיימון קיאר בודק את מרטן סטקלנבורג (GettyImages) | צילום: מערכת ONE