mako
פרסומת

תדברי על אריק: קאנטונה רוצה להיות נשיא צרפת

500 חתימות מפרידות בין כוכב העבר לאיום על סרקוזי והולנד. "המסירות שלי מחייבת אותי לדבר בקול רם", כתב לאנשי הציבור כדי לגבש תמיכה למהלך

פורסם:
הקישור הועתק
קאנטונה: "שם דגש על חוש האחריות שלי" (GettyImages)
קאנטונה: "שם דגש על חוש האחריות שלי" (GettyImages) | צילום: מערכת ONE

בעוד אנחנו נאלצים להסתפק באנשי תקשורת שונים אשר חושבים שזוהי שעתם לרוץ לכנסת, בצרפת שחקן העבר, אריק קאנטונה, מנסה לגבש תמיכה כדי לרוץ לנשיאות. שחקן העבר של מנצ'סטר יונייטד צריך 500 חתימות של אנשי ציבור על מנת לרוץ.

הבחירות שיערכו השנה מגיעות כצעד פוליטי נוסף של שחקן העבר אחרי שכבר אמר לאנשים לרוקן את חשבונות הבנק שלהם כצעד מחאתי למשבר הכלכלי וכבר כתב לבכירי אנשי הציבור מכתבים בחיפוש אחר תמיכה.

קאנטונה, בן ה-45, נמצא גם במירוץ אחרי הזמן לגבש את 500 החתימות והוא צריך לעשות זאת עד סוף החודש על מנת באמת לרוץ, למרות שלא נראה שניקולא סרקוזי צריך לפחד כרגע.

ה-Liberation הצרפתי פירסם לאחרונה את המכתב שלח קאנטונה לאנשי הציבור על מנת לשכנע אותם לתת לו את התמיכה על מנת לתת לו את האפשרות להלחם 'בחוסר האיזון הסוציאלי', לדבריו.

“אני אזרח מסור והמסירות הזו מחייבת אותי לדבר בקול רם. יותר ברצינות מבדרך כלל עם דגש על חוש האחריות שלי בזמן שהמדינה שלנו מתמודדות עם החלטות קשות שישפיעו על העתיד שלה", נכתב ע"י קאנטונה.

נותר רק לחכות ולראות אם מה יניב המהלך והאם לסרקוזי ולמתמודד מטעם המפלגה הסוציאליסטית הצרפתית, פרנסואה הולנד, יש ממה לפחד לקראת ה-22/4, בהצלחה אריק.        

אריק קאנטונה (GettyImages)
אריק קאנטונה (GettyImages) | צילום: מערכת ONE