סוף המסע: 0:0 מאכזב להפועל מול רובין קאזאן
הליגה האירופית: הפועל ת"א סיימה את העונה האירופית הנהדרת שלה עם הפסד 3:0 לרוסים בסיכום המפגשים. דה סילבה ובונדר נעצרו רק בקורות של קאזאן
הפועל תל אביב אירחה הערב (חמישי) תחת גשם שוטף בבלומפילד את רובין קאזאן לגומלין בשלב 32 האחרונות בליגה האירופית וסיימה איתה בתיקו 0:0 מאכזב.
כזכור, האדומים הגיעו למשחק לאחר ההפסד 3:0 במפגש הראשון שנערך בקאזאן הקפואה והסיכויים שלהם לעלות היו גם כך קלושים והקבוצה מן הסתם היתה זקוקה לסנסציה ענקית.
הפועל עוד הגיעה מעודדת מהתצוגה בדרבי התל אביבי, בו רמסו את מכבי תל אביב 2:4, אך על הדשא הרטוב ביפו התקשו לפתח משחק כדורגל ראוי למרות שכבר לאחר דקת משחק אחת, בונדר ניסה את כוחו מרחוק ונעצר רק במשקוף השער.
הרוסים השתלטו על מרכז השדה וניצלו זאת פעמיים כדי לצאת קדימה ולהגיע למצב מסוכנים, אך בוכארוב כשל בניסיונותיו מול אניימה. המשחק נרגע, שתי הקבוצות הורידו רגל מהגז והפועל כך עשה רושם, השלימה עם העובדות והפסיקה לשחק.
החצי השני שוחק לפרוטוקל בלבד. האדומים עוד ניסו לכבוש שער ניחומים אך מצבים של דה סילבה וגם איתי שכטר סירבו להיכנס לרשת של סרגיי ריז'יקוב.

בסיום, 0:0 בגולמין ו-0:3 לקאזאן בסיכום שני המפגשים. הרוסים עולים לשלב הבא שם יפגשו את וולפסבורג הגרמנית, ובהפועל? הם יחזרו לזירה המקומית וינסו להדביק פערים ממכבי חיפה במאבק האליפות, אך הם בהחלט יכולים להתנחם בכך ששוב סיפקו עוד מסע אירופי מרשים ומספר זיכרונות בלתי נשכחים לאוהדים האדומים.
מחצית ראשונה

בדקה העשירית דני בונדר החזיר כדור אחורנית לעבר אניימה. השוער החליט שלא לצאת ואז כן, בוכארוב ניצל את ההשתהות וחטף את הכדור על סף הרחבה, עבר את אניימה וניסה להוציא רוחב שלא הגיע ליעדו, קאזאן איבדה הזדמנות טובה לעלות ליתרון.

שלוש דקות חלפו להן ואלן קסייב פרץ נהדר באגף שמאל, התגבר על בונדר ובאדיר, וממרחק של שבעה מטרים, העביר כדור רוחב לבוכארוב. הענק הטטרי שכבש צמד במשפגש הראשון, התבלבל עם הרגליים ולא הצליח לייצר בעיטה.

המשחק נרגע והפועל תל אביב כמו קאזאן מתקשות לפתח איזשהו משחק כדורגל. הכדור נתקע במרכז השדה ותרגילי העומק שעבדו לאדומים מול מכבי בדרבי, לא מצליחים מול הירוקים מרוסיה.

מצבים לא ממש ראינו ומה שכן נראה זה הגשם שהחליט לחזור לו וירד בכמויות אדירות והפריע לניהול המשחק של שתי הקבוצות. במחצית, 0:0 מאכזב ששולח את קאזאן לשלב הבא מן הסתם.

מחצית שניה
בדקה ה-56 אלי גוטמן ביצע שני חילופים. עומרי קנדה נכנס במקום דני בונדר, ויקטור מרעי החליף את מהארן ללה. אין שום שינוי במערך האדום.

בדקה ה-73 דה סילבה קיבל כדור ברחבה והוכשל, השופט בחר להתעלם. שתי דקות חולפות, שכטר פורץ קדימה והשאיר לדה סילבה שהפך להיות ממש חלוץ של הפועל, הברזיאלי הקפיץ, הכדור נעצר בקורה והבלם היה ראשון לריבאונד אך החליק בניסיון הבעיטה.
בדקה ה-81 אביחי ידין סיים את חלקו במשחק ובקמפיין באירופה והוחלף ביהודה חוטה. האדומים השתלטו על מרכז השדה וניסו להכניע את ריז'יקוב, אך לא כך קרה. גם קאזאן ניסתה לצאת קדימה ולעקוץ שער, אך כשלה בכך. בסיום, 0:0 בבלומפילד.

הפועל תל אביב: וינסנט אניימה, דני בונדר (עומרי קנדה , 56), דגלאס דה סילבה, וואליד באדיר, גל שיש, אביחי ידין (יהודה חוטה, 81), ביברס נאתכו, גילי ורמוט, ערן זהבי, מהראן ללה (ויקטור מרעי, 56) ואיתי שכטר.
קאזאן: סרגיי ריז'יקוב, כריסטיאן אנסלדי, סזאר נבאס, לשה סאלוקוואדזה , ויטאלי קאלשין, רפאל מוראווסקי, סרגיי סמאק, אלן קסייב, כריסטיאן נובואה, גוקדניז קאראדניז ואלכסנדר בוכארוב.