mako
פרסומת

בירם כיאל ייעדר שלושה חודשים: פשוט אין לי מזל

בדיקת ה-MRI של קשר סלטיק ונבחרת ישראל גילתה כי הוא יזדקק לניתוח בשרירי הבטן וצפוי לחזור רק לחלק השני של העונה. כיאל: "חשבתי שזה מאחורי"

פורסם:
הקישור הועתק
בירם כיאל בסלטיק. לא ידוע כמה זמן ייעדר (רויטרס)
בירם כיאל. מכה לקשר הצעיר (רויטרס) | צילום: מערכת ONE

מכה לא פשוטה לקשר סלטיק ונבחרת ישראל, בירם כיאל, שייעדר שלושה חודשים מהמגרשים. כיאל יעבור היום (שני) ניתוח בקע חוזר לאחר שבדיקת ה-MRI שעשה ביום שני הראתה על בעיות חוזרות בשרירי הבטן התחתונה, זכר לפציעה והניתוח שעבר באפריל.

"אין לי מזל. חשבתי שהפציעה הזו מאחורי, אבל עכשיו היא חזרה", אמר כיאל לאחר שהבין את חומרת הפציעה.

כזכור, הקשר שוחרר מסגל נבחרת ישראל לצמד המשחקים מול קרואטיה ויוון בעקבות הפציעה הטורדנית וכעת נראה כי הוא לא ישוב למגרשים לפחות עד תחילת 2011.

כיאל יחמיץ את הדרבי הגדול של גלאזגו ב-23 באוקטובר מול ריינג'רס.

הקשר בן ה-22, שהגיע ל'סלטיק פארק' בקיץ ממכבי חיפה תמורת 1.2 מיליון ליש"ט, הספיק לערוך חמש הופעות במדי הקבוצה מגלאזגו ולבשל שער אחד.

כיאל ושהר. החלוץ נפצע ובספק לנבחרת (דרור עינב)
בירם כיאל ובן סהר. קשר סלטיק לא ישחק גם עם הנבחרת (דרור עינב) | צילום: מערכת ONE

גם מאמן סלטיק, ניל לנון, התרשם מהרכש הישראלי ואמר עליו: "לכיאל יש הכל מהכל, הוא שחקן טוב מאוד, שמתפקד היטב בכל מקום במגרש". כעת, הוא יאלץ להסתדר בלעדיו למשך תקופה לא קצרה.