mako
פרסומת

סוף הדרך: קלינסמן פוטר מאימון באיירן מינכן

הגרמני סיים את דרכו בקבוצת הפאר בעקבות התוצאות האחרונות. יופ היינקס, שכבר אימן במועדון בין השנים 1987-1991, יעמוד על הקוים עד סוף העונה

פורסם:
הקישור הועתק
יורגן קלינסמן
ביי ביי קלינסי | צילום: רויטרס, רויטרס

יורגן קלינסמן פוטר היום (שני) מאימון באיירן מינכן. מעמדו של המאמן הגרמני בן ה-44 היה מעורער בשבועות האחרונים, והפסד הליגה 1:0 לשאלקה ביום שבת חרץ את גורלו.

קלינסמן אימן באיירן 8 חודשים בלבד והיה חתום על חוזה עד שנת 2010. הוא עוזב את הקבוצה כשהיא נמצאת במקום השלישי המאכזב מבחינתה בטבלת הבונדסליגה.

לפי התקשורת הגרמנית, הנהלת המועדון לא חיכתה זמן רב וכבר מצאה לו מחליף לחמשת המחזורים שנותרו בבונדסליגה העונה.

יופ היינקס בן ה-63 שכבר אימן את הבווארים בין השנים 1987 ל-1991 מונה למחליפו של קלינסמן, לפחות עד סיום העונה הנוכחית.

באתר הרשמי של באיירן מינכן נאמר: "יורגן קלינסמן פוטר הבוקר מאימון הקבוצה. קלינסמן נכשל בהשגת המטרות המינימליות שלנו העונה". באיירן הודחה כזכור מליגת האלופות לאחר מפגש כפול מול ברצלונה בו הובסה בקמפ נואו 4:0 וסיימה ב-1:1 בגומלין.