mako
פרסומת

עוד ניצחון לבוקה ג'וניורס, רפאלה ממשיכה להפתיע

ארגנטינה: סקיאבי נתן 0:1 לצהובים-כחולים מול אינדפנדיינטה. המאמן פלסיוני: "היינו מחוייבים". העולה החדשה עדיין ראשונה לאחר 0:1 בחוץ על אוניון

פורסם:
הקישור הועתק
לוקאס ויאטרי נוגח. בוקה חזק בעניינים (רויטרס)
לוקאס ויאטרי נוגח. בוקה חזק בעניינים (רויטרס) | צילום: מערכת ONE

בהיעדר הסופר קלאסיקו המסורתי בעקבות ירידתה של ריבר פלייט לליגה השניה, בוקה ג'וניורס ניצחה הלילה (בין ראשון לשני) בעוד אחד מהדרבים של בואנוס איירס, הפעם 0:1 בחוץ על אינדפנדיינטה במחזור החמישי באפרטורה בארגנטינה.

גבי מיליטו, שחזר הקיץ לאינדפנדיינטה, פתח במרכז ההגנה של המארחים שהצליחו לשמור על שער נקי במחצית הראשונה. הסכר נפרץ בדקה ה-49. בהיעדרו של חואן רומן ריקלמה הפצוע, דייגו ריברו הרים קרן מצד ימין, הכדור הגיע לקפטן המחליף רולאנדו סקיאבי שבעט פנימה והעלה את בוקה ל-0:1 שנשמר עד לסיום.

מאמן בוקה, חואן סזאר פלסיוני, אמר לאחר המשחק: "אנחנו מחוייבים ויש לנו כוח כקבוצה".

"הכי חשוב שהקבוצה נראית טוב. היו לנו מצבים רבים וידענו לעשות את ההבדל".

"היינו יכולים לספוג את שער השוויון בקרן האחרונה. זה ניצחון גדול", הוסיף המאמן.

פלסיוני (רויטרס)
פלסיוני (רויטרס) | צילום: מערכת ONE

אתלטיקו רפאלה, שעלתה מליגת המשנה, ממשיכה להפתיע ועדיין ניצבת במקום הראשון. רפאלה ניצחה 0:1 בחוץ את אוניון סנטה פה ולאחר חמישה מחזורים יש לה 12 נקודות, אחת יותר מבוקה. חואן פבלו קרדנאס מאוניון כבש שער עצמי בדקה ה-18 והכריע את המשחק.

פרסומת

ולס סארספילד עם שבע נקודות בלבד לאחר הפסד 2:1 לאולימפו. מרטין רוז'ה העלה את אולימפו ליתרון, גיז'רמו פרנקו השווה. נסטור באריירו החזיר את היתרון לאולימפו, פרנקו החמיץ הזדמנות להשוות פעם נוספת כשלאורנו טומבוליני הדף את הפנדל שלו 10 דקות לסיום. במשחק נוסף סן מרטין וארחנטינוס ג'וניורס נפרדו ב-0:0.