mako
פרסומת

אוהד פרץ והיכה שחקן של סטיאווה, המשחק פוצץ

כאוס ברומניה: משחקה של יריבת מכבי חיפה הופסק לאחר שגלמאז ספג מכה באוזנו ויריקה. אבוקה הושלכה על גבו של השוער. בקאלי: "הוא עשה לו נוק-אאוט"

פורסם:
הקישור הועתק
אוהד מכה את גלמאז (צילום מסך מהטלוויזיה הרומנית)
אוהד מכה את גלמאז (צילום מסך מהטלוויזיה הרומנית) | צילום: מערכת ONE

מראות לא שגרתיים נראו הערב (ראשון) במשחק בין סטיאווה בוקרשט לפטרולול. יריבתה של מכבי חיפה ביום חמישי בליגה האירופית הובילה 0:1 ולקראת תום המחצית הראשונה פרץ אוהד למגרש והיכה את הבלם ג'ורג' גלמאז בפניו בתוספת ליריקה.

מהומה פרצה במגרש במהלכה הורחקו המגן נובאק מרטינוביץ' והשוער רזבאן סטנצה מסטיאווה, שעוד הספיקה להבקיע את השער השני בפנדל אך השופט נאלץ להפסיק את המשחק בשל פגיעת אבוקה בגבו של השוער המחליף ציפריאן טאטארוסאנו.

גלמאז פונה לבית החולים וברומניה יצאו בביקורות קשות כלפיי כוח האבטחה: "מה היה קורה אם לאותו אוהד היה סכין?".

הבעלים של סטיאווה, ג'יג'י בקאלי, הגיב לאירועים: "עשו נוק-אאוט לגלמאז. אני לא מבין למה הרחיקו לנו את השחקנים".

הערב היה מדובר בהתפרעות של אוהדי פטרולול, אך גם לאוהדי סטיאווה לא חסר אחרי שביום שישי חלק מאוהדיה התפרעו, זרקו מטבעות על השחקנים ואמרו להם שאם ישחקו כך מול חיפה הם 'יהרגו אותם'.

גלמאז יורד פצוע מהמגרש (צילום מסך מהטלוויזיה) (ONE)
גלמאז יורד פצוע מהמגרש (צילום מסך מהטלוויזיה) (ONE) | צילום: מערכת ONE
שחקני סטיאווה (צילום מסך מהטלוויזיה) (ONE)
שחקני סטיאווה (צילום מסך מהטלוויזיה) (ONE) | צילום: מערכת ONE