mako
פרסומת

הזאר כיכב, 1:4 לגלדבאך ששבה למקום השני

שער ובישול לקוסם הבלגי מול האנובר. הקינג 4 נקודות מהפסגה. תיקו דרמטי לברמן, 1:1 עם פרייבורג

פורסם:
הקישור הועתק
ניצחון שלישי רצוף לסייחים (getty/christian verheyen)
ניצחון שלישי רצוף לסייחים (getty/christian verheyen) | צילום: ספורט 5

הצגה של גלדבאך (getty/christian verheyen)
הצגה של גלדבאך (getty/christian verheyen) | צילום: ספורט 5

מי רוצה לזכות באליפות גרמניה? על רקע הגמגום של באיירן מינכן, בורוסיה מנשנגלדבך עושה סימנים חיוביים והערב (ראשון) הביסה 1:4 את האנובר בביתה. הפער בינה לבין דורטמונד המוליכה צומק חזרה ל-4 נקודות וגלדבאך שוב במקום השני. עוד במחזור ה-12 בגרמניה: 1:1 בין פרייבורג לוורדר ברמן.

מנשנגלדבך - האנובר 1:4
דיטר הקינג האריך בשבוע שעבר את החוזה שלו אצל הסייחים שנמצאים בתקופה נפלאה עם ניצחון שלישי רצוף. זה דווקא התחיל רע מאוד עבור הביתיים כאשר בובי ווד האמריקאי (1) תפס את ההגנה של גלדבאך עם המכנסיים למטה והבקיע. אבל טורגן הזאר הנפלא הישווה בבעיטה אדירה לחיבורים (7) ומיכאל לאנג (44) קבע מהפך על סף ההפסקה.

הזאר המשיך לרקוד על המגרש והכין כדור גדול ללארס שטינדל שבעט בוולה עוצמתי לרשת וקבע 1:3 בדקה ה-58. בהמשך, היה זה דניס זקאריה השוויצרי שנהנה מכדור עומק מעולה של טוביאס שטרובל ועשה 1:4. זו גם תוצאת הסיום. האנובר נותרה במקום ה-16 המוביל בסיום העונה למבחנים.