מדהים: שטוטגרט הביסה 1:5 את דורטמונד
השוורצגלבן התפרקו בחוץ. לברקוזן ניצחה 3:4 את וולפסבורג משער בדקה ה-94


סגנית אלופת אירופה הושפלה. שטוטגרט הביסה 1:5 מהדהד היום (ראשון) את בורוסיה דורטמונד במפגש בין שתי קבוצות שמשחקות השנה באלופות, כשבמשחק נוסף לברקוזן ניצחה 3:4 את וולפסבורג.
שטוטגרט - דורטמונד 1:5
דניז אונדב (4) וארמדין דמירוביץ` (21) העלו את המארחת ליתרון מוקדם. אנזו מילו כבש (62) ובישל לאל בילאל טורה (80), כשבתווך סקו גיראסי צימק מול האקסית (75). מילו בישל לאונדב שחתם את תוצאת המשחק. דורטמונד עם 7 נקודות ב-4 משחקים.
באייר לברקוזן - וולפסבורג 3:4
טעות של נורדי מוקילה הפכה לשער עצמי (5), אך לברקוזן הפכה כשפלוריאן וירץ בדקה ה-14 וג`ונתן טאה בדקה ה-32 הפכו וקבעו 1:2. ראינו מהפך נוסף בבאיי ארנה, כשסבסטיאן בורנאוו (37) ומתיאס סוונברג (45+1) קבעו 2:3 לזאבים.
פדרו הינאספי עלה מהספסל והבקיע בדקה ה-49 כשהיה במקום ובזמן הנכון כדי להכניס נגיחה של אלכסיס גרסיה לרשת. נראה שהקבוצה בדרך לאיבוד נקודות עד שויקטור בוניפייס השתלט על הכדור בדקה ה-94 והוסיף עוד קאמבק לרשימת הקאמבקים האינסופית של הבחורים מלאי האופי של צ`אבי אלונסו. וולפסבורג עם שלוש נקודות ולפני משחק מול שטוטגרט. באייר ספגה תשעה שערים העונה, אחרי שספגה 24 בכל העונה שעברה.