mako
פרסומת

טוויסט: רנגניק לא יאמן את באיירן מינכן

המאמן ימשיך עם אוסטריה מעבר ליורו. בגרמניה העריכו את הסיבה לסירובו

פורסם:
הקישור הועתק
sportFive1387525
צילום: ספורט 5
כזכור, בראיון באוסטריה בשבוע שעבר אמר רנגניק: "באיירן יצרה איתי קשה ואני הודעתי גם להתאחדות האוסטרית על כך. יש ביננו מערכת יחסים של אמון". עוד הוסיף מאמן אוסטריה: "הפוקוס שלי הוא בנבחרת אוסטריה וביורו הקרוב. אני מרגיש מאוד נוח פה. בשלב הזה אין סיבה להתעסק בזה".

"ברגע שבאיירן תאמר שהיא רוצה אותי, אאלץ לשאול את עצמי, האם אני רוצה בכך", אמר רנגניק שאימן בעברו את לייפציג, שאלקה וקדנציה קצרה גם במנצ`סטר יונייטד. אגב, חוזהו של רנגניק בנבחרת אוסטריה הוא עד המונדיאל ב-2026. כעת, כאמור, הוא מעוניין להגיע לבוואריה.

כאמור רנגניק לא היה המועמד הראשון לאימון באיירן מינכן. תחילה הבווארים ניסו להביא את צ`אבי אלונסו, אבל הספרדי האריך חוזה עם לברקוזן עימה זכה באליפות. יוליאן נגלסמן, אקס באיירן, נשאר בנבחרת גרמניה עד 2026 וגם אונאי אמרי האריך חוזה באסטון וילה, ושמו ירד מהפרק.