mako
פרסומת

עומר אצילי מול כריסטיאנו רונאלדו ברבע גמר האלופות של אסיה

61 דקות לישראלי ב-1:2 של אל עין על נאסאף, צפו בפורטוגלי כובש ב-0:2 של אל נאסר על אל פאייח

פורסם:
הקישור הועתק
(צילום: GETTY והטוויטר של אל עין)
(צילום: GETTY והטוויטר של אל עין) | צילום: ספורט 5

יש לנו ליגיונר ישראלי בשמונה הגדולות של אסיה והוא יפגוש את לא אחר מאשר כריסטיאנו רונאלדו. עומר אצילי ואל עין עלו הערב (רביעי) לרבע הגמר בליגת האלופות של אסיה לאחר ניצחון 1:2 במשחק הגומלין של שמינית הגמר מול נאסאף האוזבקית (1:2 בסיכום אחרי 0:0 במשחק הראשון). במקביל, אל נאסר עשתה את שלה ועם שער של CR7 ניצחה 0:2 את אל פאייח של טוני וואקמה (0:3 בסיכום).

שחקן הכנף הישראלי, שפתח בהרכב של הרנן קרספו, הוחלף בדקה ה-61 במצב של 1:1, כאשר את שער הניצחון בתוספת הזמן כבש סופיאן ראחימי המרוקני.

במשחק המאוחר, אל נאסר, כאמור, ניצחה 0:2 את אל פאייח. את השער הראשון הבקיע אוטביו בדקה ה-17 וארבע דקות לסיום כריסטיאנו רונאלדו ניצל טעות של אקס מכבי חיפה ולדימיר סטויקוביץ` וגלגל פנימה מול רשת חשופה. וואקמה הוחלף בדקה ה-30.

ליגיונרים נוספים ששיחקו הערב:

 


-

סער פדידה

  עלה מהספסל בדקה ה-73 ב-0:1 של אולימפיה לובליאנה מול דומז`אלה בליגה הסלובנית.


- אפולון לימסול של

אליאל פרץ

  עלתה לרבע גמר הגביע הקפריסאי אחרי 1:3 על א.א.ל לימסול. הקשר עלה מהספסל בדקה ה-76. היריבה הבאה: אא"ק לרנקה של רן בן שמעון.