דיווח: יובנטוס סגרה עם ראמזי ל-5 שנים
קשר ארסנל צפוי להשלים המעבר בקיץ. וגם: באיירן מציעה 33 מ' יורו על הדסון-אודוי, סביליה רוצה את מוראטה

חלון ההעברות של החורף נכנס ליומו השלישי ואיתו גם מרבית השמועות על עסקאות ברחבי אירופה. ריכזנו לכם את כל הדיווחים המעניינים של השעון האחרונות.
*אחרי ששתי ההצעות הקודמות שלו באיירן מינכן לא שכנעו את צ'לסי לוותר על קאלום הדסון-אודוי, באנגליה מדווחים כי הבווארים העלו את הסכום ומוכנים להיפרד מ-33 מיליון יורו. החוזה של הקשר ההתקפי בן ה-18 מסתיים בעוד שנה וחצי והוא ככל הנראה מעוניין לעזוב את הבלוז, שמעריכים שמחירו מתקרב יותר ל-40 מיליון יורו.
*חם מהתנור: ארון ראמזי סגר את המעבר שלו ליובנטוס. קשר ארסנל צפוי לחתום ל-5 שנים ולהצטרף בקיץ הקרוב לגברת הזקנה. הוא ירוויח 6.5 מיליון יורו לשנה, ויהפוך למרוויח השני בטיבו בקבוצה.
*סביליה מחפשת חלוץ בחלון ינואר אחרי ששיחררה את לואיס מוריאל לפיורנטינה. בתקשורת הספרדית נכתב כי הקבוצה מדרום ספרד רוצה לשאול את אלברטו מוראטה שאינו מוצא את עצמו העונה בצ'לסי.
*לפי דיווחים שונים בממלכה, באיירן מינכן מעוניינת בווינגר הצעיר של צ'לסי, קאלום הודסון אודוי והציעה עליו 33 מיליון יורו.
*באנגליה טוענים כי אשלי יאנג יכול לעזוב את אולד טראפורד בחינם בקיץ, כאשר המועמדת העיקרית לקלוט אותו היא אינטר. הבלם אריק באיי, שלא מסתדר עם אולה גונאר סולשיאר, עשוי לחזור לספרד ולעבור לסביליה.
*האיביניג סטנדרט מעדכן כי המו"מ בין כריסטיאן אריקסן לטוטנהאם על חידוש החוזה תקוע. הקבוצות הגדולות עוקבות בעניין
*לגאנס הודיעה על השאלתו עד סוף העונה של מרטין בריית'וויט ממידלסברו. החלוץ הדני כבש 3 שערים ב-18 משחקים העונה
CESIÓN I El C.D. Leganés incorpora al internacional danés Martin Braithwaite hasta final de temporada #BienvenidoMartin
▶️ https://t.co/ItsBWe4eWt pic.twitter.com/vG7vMDEDHY