mako
פרסומת

לאונרדו צפוי להחליף את רפא בניטס כמאמן אינטר

דיווח באיטליה: מי שאימן את מילאן בעונה שעברה צפוי לעבור לשורות היריבה העירונית ולהחליף את המאמן הספרדי. צפו בתקצירי המחזור האחרון בסרייה A

פורסם:
הקישור הועתק
לאונרדו. יחליף את רפא בניטס בתפקיד? (רויטרס)
לאונרדו. יחליף את רפא בניטס בתפקיד? (רויטרס) | צילום: מערכת ONE

באיטליה מדווחים היום (שלישי) כי לאונרדו, שאימן את מילאן בעונה שעברה, הסכים לאמן את אינטר החל מהחודש הבא ולהחליף בתפקיד את המאמן הספרדי רפא בניטס.

לפי הדיווח, חציית הכביש הצפויה של לאונרדו צפויה להתרחש אחרי שנשיא אינטר, מאסימו מוראטי, מעוניין יותר מכל המאמנים בלאונרדו. ההערכה היא שבקרוב תצא ההודעה וכי שעותיו של בניטס כמאמן אינטר ספורות.

שמו של לאונרדו הועלה לצד מספר מאמנים, כמו מאמן נבחרת אנגליה פאביו קאפלו, מאמן זניט סנט פטרסבורג לוצ'יאנו ספאלטי, שוער העבר וולטר זנגה ושחקן העבר דייגו סימאונה.

סניידר חושב קדימה


למרות שהוא רחוק מאוד מהפרישה שלו, ההולנדי בן ה-26 התייחס לשאיפות המקצועיות שלו אחרי תליית הנעליים. מי ששיחק בעברו באייאקס מעוניין לחזור למועדון מאמסטרדם, הפעם בתור מאמן הקבוצה.

סניידר טען: "זה יהיה פנטסטי לחזור לשם יום אחד ולהיות המאמן הראשי במועדון הזה. אני חושב שיש לי את כל מה שצריך כדי להפוך למאמן מצליח. אני מאמין שאני אצליח להביא מערכים טקטיים מעניינים".

סניידר. כבר חושב על קריירת האימון שלו (GettyImages)
סניידר. כבר חושב על קריירת האימון שלו (GettyImages) | צילום: מערכת ONE