בן חיים כשיר ויפתח בהרכב. אצילי עשוי לרדת לספסל
בלם מכבי ת"א יחליף את פיליפנקה בגומלין מול אלטאך. קרויף מתלבט בין הקשר למיכה. שוינפלד ישחק במקום יצחקי, באטוקיו ע"ח פרץ. המאמן לשחקנים: "יהיה משחק אחר"
פורסם:


מכבי תל אביב תעלה הערב (חמישי) למשחק מול אלטאך האוסטרית בפלייאוף הליגה האירופית, כשהיא יודעת שכל הפסד פרט ל-1:0 משמעו הדחה מאירופה.
"יש לנו מקדמה טובה מהמשחק הראשון, אבל הפעם זה יהיה משחק אחר ואנחנו חייבים להיות מוכנים אליו או שנשלם על כך", אמר ג'ורדי קרויף לשחקניו לקראת המשחק והתייחס לניצחון 0-1 במשחק הראשון בין השתיים. "הפעם הם ייזמו ויתקיפו ואנחנו צריכים להיות מוכנים לכך מהדקה הראשונה".
הבשורה הטובה שקיבל קרויף היא כשירותו של טל בן חיים, שצפוי לפתוח בהרכב במקומו של איגור פיליפנקה. אלי דסה ואייל גולסה עדיין לא כשירים ולא ישחקו. גם ניל בלקמן לא ישחק היות ולא נרשם לליגה האירופית.

הרכב משוער
מצאתם טעות לשון?