רביעייה לאמבפה, 3:4 לריאל על אולימפיאקוס
צפו: הרקולס. הכוכב התעלה בערב משוגע בפיראוס, כולל שלושער תוך 402 שניות, ונתן לבלאנקוס ניצחון היסטורי ביוון. צ`יקיניו העלה את אולימפיאקוס ליתרון מפתיע, טרמי ואל כעבי צימקו


יש משחקים בהם אגדות נרקמות. אנשים פשוטים מתעלים ברגע ענק והופכים את עצמם למיתוס, לכאלה שידברו עליהם ביראת כבוד לשנים קדימה. עבור קיליאן אמבפה משחקים כאלה כבר מזמן הפכו לעניין שבשגרה. כוכב ריאל מדריד אותת פעם נוספת שהוא ככל הנראה השחקן הטוב בעולם כיום (רביעי) עם רביעייה ענקית שסידרה לקבוצתו 3:4 קשה על אולימפיאקוס בליגת האלופות.
תושבי פיראוס בכלל ואוהדי אולימפיאקוס בפרט זכו לחזות באחד מהמופעים האישיים הגדולים שנראו בשנים האחרונות, אבל בו בזמן גם במשחק נהדר של הקבוצה שלהם. ריאל לא ממש הרשימה, בעיקר לא בפן ההגנתי, אבל כשאמבפה החליט לקחת את המשחק על עצמו היא הייתה בלתי ניתנת לעצירה.
אולימפיאקוס לא אמרה נואש וחזרה למשחק בדקה ה-52 משער בנגיחה של מהדי טארמי, אבל שמונה דקות לאחר מכן אמבפה כבש את הרביעי שלו, שוב מבישול של ויניסיוס. אלונסו, שהיה יותר נינוח, ביצע כמה חילופים בגדר ניהול עומסים, מה שהתברר כרעיון לא כל כך טוב. המארחת צימקה שוב, תשע דקות לסיום, משער בנגיחה של איוב אל כעבי, ופתחה בבליץ על השער הלבן כדי למצוא את השוויון. ריאל בהחלט ניצלה פה ממבוכה שהייתה נחקקת זמן רב.
ומה עכשיו? מחוזקת מהניצחון, ריאל תצא לרצף של שלושה משחקי ליגה לא פשוטים, כולל שני משחקי חוץ אצל ג`ירונה ובילבאו ומשחק ביתי מול סלטה ויגו. לאחר מכן, תמתין לה מנצ`סטר סיטי למשחק ענקיות נוסף בצ`מפיונס, כזה שיהיה מפתח בנוגע לשאיפות שלה להעפיל אוטומטית לשמינית הגמר. הולך להיות מעניין.