השלושער שכן קרה: המספרים של רשפורד
הקשר של החלוץ לסולשיאר וה"נאחס" ממנו סובל מוראטה

הערב השני של המחזור השני בשלב הבתים הביא איתו שלל אירועים. ברצלונה ניצחה את יובנטוס בקרב המעצמות עם 0:2 ובחסות ה-VAR שסייע לפסול שלושער של אלברו מוראטה ומנצ'סטר יונייטד סימנה וי שני משני משחקים עם ניצחון מרשים על לייפציג והופעה אדירה של מרכוס רשפורד. כמו תמיד, להלן סיכום הערב במספרים.
* רשפורד הפך לשחקן יונייטד השני להבקיע שלושער מעמדת המחליף. מי היה הראשון? אולה גונאר סולשיאר, מול נוטינגהאם פורסט ב-1999.
* רשפורד הבקיע בשני משחקי צ'מפיונס רצופים לראשונה בקריירה שלו.
* מייסון גרינווד (גיל 19 ו-27 ימים) הוא השחקן השני הכי צעיר בהיסטוריה של מנצ'סטר יונייטד שכובש בליגת האלופות. הראשון? וויין רוני (גיל 18 ו-340 ימים).
* גרינווד הוא גם האנגלי השני בהיסטוריה שמגיע לשישה שערים במפעלים האירופאיים לפני גיל 20. היחיד שעשה את זה לפניו הוא חברו לקבוצה מרכוס רשפורד.
* מאז העונה הראשונה של ליאו מסי בליגת האלופות (2004/05), הוא בישל 35 פעמים. רק כריסטיאנו רונאלדו בישל יותר (38).
* שלושה שערים נפסלו למוראטה מול ברצלונה בשל נבדל ובסיוע ה-VAR. בכך הוא הפך לשחקן שנפסלים לו הכי הרבה שערים בגלל הטכנולוגיה מאז שנכנסה לליגת האלופות.
* בעשרת החודשים האחרונים נפסלו למוראטה 11 שערים.
*מלבד זאת, מאז תחילת העונה שעברה מוראטה נתפס הכי הרבה פעמים בנבדל בליגת האלופות - 13 יחד עם טימו ורנר.
* מזל טוב: מסי הבקיע את שער החוץ השני שלו בליגת האלופות בשנתיים האחרונות.