"אימפריה": ברצלונה חזרה גדולה מההופעה בטורינו
התקשורת הקטאלנית חגגה את ה-0:2 של הבלאוגרנה מול יובנטוס, והגדירה את המשימה החשובה ביותר כרגע: "לחדש למסי את החוזה". וגם: באיטליה התעסקו בשערים שנפסלו

רק לפני ארבעה ימים ברצלונה הפסידה באופן כואב בסופר קלאסיקו לריאל מדריד ונראה שאחרי הקיץ הקשה שעבר על המועדון, היא בדרך לצניחה. אבל אז הודיע נשיא המועדון יוזפ מריה ברתומאו על התפטרותו, ואמש (רביעי) הקטאלנים יצאו כמו מלוע של תותח עם ניצחון 0:2 נפלא מול יובנטוס.
בתקשורת המקומית לא חסכו בשבחים, כאשר "ספורט" הקטאלוני כתב בענק את המילה "אימפריה" והגדירו את הניצחון על יובנטוס כהיסטורי, כשהוא למעשה הראשון של הבלאוגרנה באליאנץ סטדיום בטורינו. בתכנית הספורט המפורסמת "אל לארגוארו" מיהרו להגיד, אחרי ההופעה הטובה של ליאו מסי, בה רשם שער ובישול: "אין ספק שהדבר הראשון שברצלונה צריכה לדבר עליו זה חידוש חוזה למסי. זה צריך להיות בעדיפות עליונה מבחינתה. חייבים להבטיח שליאו מבין שהוא חלק מפרוייקט מלהיב המנצח כאן".
"בארסה שברה את הקללה בטורינו", נכתב ב"מונדו דפורטיבו", שם בחרו לפרגן מעל כולם לפרנקי דה יונג על השליטה שלו במרכז השדה, בעיקר לאור הפציעה המוקדמת של רונלד אראוחו.